Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Het hele verhaal van Tessa en Yessie

Klik hier voor de complete uitslag van de Interland 

Voordat Yessie en Tessa naar de Interland vertrokken, is aan hen gevraagd of zij hiervan een soort dagboek wilden bijhouden. Het verhaal van Tessa heeft al op de site gestaan en staat nu onder het verhaaltje van Yessie.

Tijdens de Interland zijn van diverse küren filmpjes gemaakt.
Klik hier voor het filmpje.
Ook zijn er vele foto's gemaakt. Klik hier voor de foto's.

Het dagboek van Yessie
Donderdag kwamen we om 1 uur aan, we gingen meteen naar de hal, daar moesten we een half uur trainen, daarna moesten we naar de herberg. Ik sliep met Megan, Sharon, Shirley, Lisa, Tessa op de kamer in stapelbedden. 

Vrijdag moesten we ook een half uur trainen. Zaterdag was de wedstrijd, met het inrijden ging het erg goed, maar met de wedstrijd ging het niet zo goed. Ik ben 9e geworden. Het was super gezellig. Maar de andere landen waren super goed. Een rijder uit Zwitserland was super, super goed, hij speelde heel erg met het publiek.

Heel de Interland was in 2 woorden SUPER GEZELLIG!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Doei,

Yessie

 

Hieronder staat het dagboek van Tessa.


Datum 9 - 10 - 11 oktober Interland, Darmstadt, Duitsland

Donderdag:
We zitten in de bus. Het is super gezellig. We zingen liedjes, doen spelletjes, kletsen en slapen. We zijn 2 keer gestopt en weer verder gereden.
We zijn bij de sporthal aangekomen. En we zijn meteen gaan oefenen voor de wedstrijd en het ging best wel goed, maar de dubbel spot lukt maar niet.
We hebben ook nog naar de andere landen gekeken en die zijn wel heel erg goed. En we zijn 's avonds nog naar de pizzeria geweest en dat was heel lekker.

Vrijdag
We gingen lekker ontbijten en daarna gingen we naar de sporthal
we hebben weer getraind, het ging wel wat beter dan gisteren

ik heb de axel wel geland en de rest ook, behalve de dubbelspot.
en we hebben nog gegeten, was niet zo lekker, daarna zijn we terug naar het hotel gegaan en zijn we gaan slapen.

Zaterdag
Vandaag moest ik wedstrijd rijden en het inrijden ging wel goed, de axel ging goed de dubbelsport ging ook goed, maar de zweerpirouette was iets minder maar gelukkig ging het in mijn kür wel goed.
Alleen jammer van de dubbelsport, want daar had ik een handje bij nodig en de zitpirouette ging ook wel goed en mijn punten lagne heel dicht bij de 5 in de buurt.
Toen ik mijn kür had gereden was ik helemaal opgelucht dat ik er van af was en we hebben toen ook nog naar de andere landen gekeken en dat was heel erg leuk. En toen was de uitslag en dat was ook leuk, want op het einde kregen wij allemaal champagne, maar ik vond het niet zo lekker. Daarna gingen we weer terug naar de bus e het was heel leuk, want iedereen moest een liedje zingen en dat was leuk. En toen hadden we nog pauze gehad en daarna was ik meteen in slaap gevallen.

Ik vond de interland heel erg leuk

Groetjes,
Tessa 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.