Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Eerste publiciteit op Consumentenbeurs (nieuwe foto's toegevoegd)

De PR-commissie heeft de eerste PR-aktiviteit voor de Kerstshow er (half) opzitten. Zaterdag 1 november hebben Defrie van Malsen, Manon en Sharon Pero de eerste flyers voor de PLUSKerstshow uitgedeeld aan de bezoekers van de Consumentenbeurs, welke werd gehouden in de Geseldonk te Mierlo Hout. Zondag 2 november stonden Yessie Kusters, Nelleke Knoops en Mirella Keijzers op de beurs om de bezoekers een flyer te overhandigen.

Defrie samen met Manon en SharonOp vrijdagavond 31 oktober ging de Consumentenbeurs van start. Op zaterdagmiddag rond de klok van 2 stonden Defrie, Manon en Sharon in rolschaatskostuums van de Kerstshow van 2007 flyers uit te delen. Ze hadden het maar druk, maar liefst 3 flyers moesten er uitgedeeld worden. De eerste van de PLUSKerstshow, de tweede van het bedrijf van Robin Janssens en de derde van onze sponsor Will Rooijakkers Tentenservice. Vele leuke reacties waren er te horen van het publiek. Reacties als "vorig jaar zijn we geweest, en dit jaar komen we zeker terug" hebben de meiden veel gehoord.

De 3 rijdsters mochten op de nieuwe "led-dansvloer" van Robin Janssens rolschaatsen. Ze draaiden daar zelfs pirouettes en sprongen een eenvoudige sprong. Het publiek kon dat wel waarderen. Ook werd er tussen de bezoekers door gerolschaatst, wat een leuk plaatje opleverde. Dansschool v.d. Putten (sponsor van RV Olympia) gaf ook nog een demonstratie weg. Twee bekenden stonden op de dansvloer, tw. Liesbeth en Jacky Plantaz, zij stonden vorig jaar samen met Nikki Barten op de vloer tijdens het shownummer Grease.

Defrie, Manon en Sharon kwamen niets te kort aan eten en drinken, daar zorgde onze sponsor Wil Rooijakkers wel voor. Diverse bekers warme chocolademelk met slagroom zijn er bij de meiden in gegaan en aan de overkant stond Van Rijsingen met zijn overheerlijke worstenbroodjes.

Zondag hebben Mirella Keijzers, Yessie Kusters en Nelleke Knoops de flyers uitgedeeld. Het was hard werken voor de rijdsters, omdat de consumentenbeurs op zondag druk bezocht werd. Yessie, Nelleke en Mirella mocten ook nog een kleine demonstratie geven op de "led-vloer". Vele bezoekers bleven even staan kijken naar de kunsten van deze 3 rijdsters.

Defrie, Manon, Sharon, Mirella, Yessie en Nelleke, hartelijk bedankt voor jullie medewerking.













Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

soundandlight.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.