Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Vele inschrijvingen wedstrijd Zaandam

Toegevoegd: Loting wedstrijd (zie onderaan de tekst)

Rolschaatsen leeft in Nederland! Dat blijkt uit de vele inschrijvingen voor de wedstrijd Pre-pupillen (A, B, C) en Pupillen/Aspiranten B die gehouden wordt op zaterdag 21 en zondag 22 maart. Door de vele inschrijvingen heeft de organiserende vereniging Pauwin (Zaandam) zich genoodzaakt gezien om de wedstrijd over 2 dagen te verdelen.
In totaal reizen 94 rijders/rijdsters van 9 verenigingen samen met hun trainers/trainsters  af naar Sporthal De Struyk, Prof. Struyckenstraat 19 te Zaandam om zich aldaar te meten aan elkaar. De wedstrijd is verdeeld in verschillende klasses, afhankelijk van leeftijd en de testen die de rijders/rijdsters al hebben behaald. De jongste leden zijn ingedeeld in de Pre-pupillen A. Van Olympia is hier geen deelname. Lindy Vervoort en Yvon Swinkels zijn samen met 9 andere rijdsters ingedeeld in de Pre-pupillen B1, in deze klasse zijn rijdsters ingedeeld die in 1999 geboren zijn. In de categorie Pre-pupillen B2 zullen de Olympia-rijdsters Vera Buurman, Femke Klaassens, Manon Pero en Sharon Pero aan de start verschijnen. In een klasse met in totaal 12 rijdsters (allen geboren in 1998) zullen zij hun küren aan de jury laten zien. De rijdsters krijgen 2 waarderingen van de juryleden. De A-waardering is voor de technische uitvoering, de B-waardering staat garant voor de uitstraling en uitvoering van de kür.

Beau Cortenbach is ingedeeld in de klasse Pre-pupillen C1. Hierin zijn rijdsters ingedeeld die geboren zijn in het jaar 1996/1997. Beau zal als enige rijdster van Olympia hieraan deelnemen. In totaal zullen 13 rijdsters hun krachten meten met elkaar. In de klasse Pre-pupillen C2 is geen deelname vanuit Olympia.

De Pre-pupillen (C2) zullen zaterdag om 10.30 uur het spits afbijten, daarna is de groep C1 aan de beurt, zij zullen rond 11.15 uur aan de start verschijnen. Na de lunch-pauze zulen de Pre-pupillen B2 mogen starten, gevolgd door B1 en de dag zal afgesloten worden met de pre-pupillen A, waarna de prijsuitreiking rond 16.30 uur zal volgen.

De küren bestaan uit verschillende sprong-elementen, pirouetten en passenserie. De kür wordt op muziek gereden. De techniek, uitstraling, kleding en de choreografie zullen allemaal beoordeeld worden door de jury.

Zondag 22 maart wordt de wedstrijd voortgezet met de klasse Pupillen B met de discipline figuurrijden. Marieke v.d. Biggelaar zal rond 09.30 uur met haar groep aan de start verschijnen, waarna Defrie van Malsen in de klasse Aspirant B rond 11.30 uur haar verplichte figuren aan de jury zal laten zien. Na de pauze zal het programma verder gaan met de discipline Vrijrijdende klasse Pupillen B waar Defrie opnieuw aan de start zal verschijnen om haar kür te rijden. Ook Mirella Keijzers zal in deze klasse haar kür rijden. De Pupillen B bestaat in totaal uit 17 rijdsters, een behoorlijke grote klasse.

Na bovengenoemde klasse is het weer tijd voor Marieke. Marieke zal, naast het Figuren, ook deelnemen bij de discipline Vrijrijden in de klasse Pupillen B. Omdat Marieke aan beide disciplines deelneemt, zal zij ook mee strijden in het klassement Combinatie. Als laatste groep komen de Aspirant B rijdsters aan de start. Olympia heeft geen rijdsters in deze klasse. Rond 17.45 uur zal de prijsuitreiking voor alle klassen en disciplines volgen.

Klik hier voor de tijdsindeling van de groepen
Klik hier voor de loting (= nieuw)

Alle rijdsters en trainers/trainsters veel succes met deze wedstrijd.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.