Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Clubtesten 5 april 2009

Op zondag 5 april a.s. organiseert de Technische Commissie Kunstrijden (TCK) van Olympia de jaarlijkse clubtesten. Clubtesten zijn proeven van bekwaamheid en kent in totaal 6 verschillende niveaus (A t/m F), welke onderverdeeld zijn in verschillende elementen. Test A is voor de beginnende rolschaat(st)er en test F voor de gevorderde rijdsters. 


Om 9 uur zal begonnen worden met test A. Twintig beginnende rolschaat(st)ers zullen deze test afleggen. Test A bestaat uit 7 verschillende elementen die tijdens de technische trainingen door de trainsters aan de leden wordt geleerd. De clubtest wordt gejureerd door een heuse jury, bestaande uit de eigen trainsters. Voor vele rijd(st)ers zal dit de eerste keer zijn dat zij iets moeten doen voor een jury, wat uiteraard de nodige zenuwen met zich mee brengt.

Tussen 09.30 - 09.50 zullen 11 rijdsters opgaan voor de B-test. Sommige rijdsters hebben nog maar net de A-test gehaald en mogen meteen proberen om de B-test te halen. Deze test is iets moeilijker dan de vorige test. De A- en B-testers dienen een kwartier voor aanvang van de test klaar te staan (in rolschaatskleding of nauwaansluitende kleding) op rolschaatsen, zodat op tijd begonnen kan worden met de test. 

Test C zal gereden worden door 14 rijdsters en zal aansluitend aan de B-test plaatsvinden (rond 09.50 uur). De rijdsters die opgaan voor de C-test worden een half uur voor aanvang verwacht, dit eventueel met het inlopen van het programma. Tussen 10.30 en 12.00 uur zullen de testen D t/m F afgenomen worden. Ook deze rijdsters worden een half uur voor aanvang verwacht in de hal.

Als alle onderdelen van de test naar behoren wordt uitgevoerd, zal dit beloond worden met een oorkonde. Deze oorkondes zullen, zoveel mogelijk, tussen de testen uitgereikt worden aan de leden door onze nieuwe voorzitter Frank Renne. Voor u een mooie gelegenheid om kennis met Frank te maken.

Ouders en/of andere familieleden zijn van harte welkom om naar de verrichtingen van de leden te komen kijken.

Alle rijdsters en rijders heel veel succes toegewenst met de te behalen tests.

Voor de complete inhoud van de testen, klik hier
Wie mag welke test doen? Klik hier voor het overzicht

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.