• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Eerste wedstrijd van 2016 met vele debutanten

Zaterdag 19 maart a.s. komen de jongste rolschaatsers en rolschaatsters van alle Nederlandse rolschaatsverenigingen naar Valkenswaard voor de eerste wedstrijd van 2016. Voor vele deelnemers zal dit de allereerste wedstrijd zijn.

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe regels, met name de groepsbenaming is weer aangepast. Voor de trainers/sters is het ook nog even wennen of de rijdsters/rijders in de juiste groep zijn ingedeeld. Een nieuw jaar betekent ook voor veel jonge deelnemers dat dit de allereerste wedstrijd is in hun rolschaatscarrière. Gezien het aantal inschrijvingen voor deze wedstrijd, is duidelijk te zien dat rolschaatsen bij de jeugd weer zeer populair is.

Rijders en rijdsters van KRC Rolling (Nieuwegein), Ker-Rolls (Kerkdriel), De Oude Molen (Beek en Donk), RC Alico (Schijndel), Rolling'90 (Moerkapelle), ZRC Pauwin (Zaandam), WKC (Winschoten), RollingTeam Noord (Winschoten), VRC (Valkenswaard) en RV Olympia (Mierlo) komen 19 maart naar Valkenswaard om met elkaar de sportieve strijd aan te gaan. In de klasse Rolrinckel A/B en Rolrinckel C, Prepupillen A/B en Prepupillen C én Pupil A/B en Pupil C wordt gestreden om de beste jurypunten voor de gereden kür of de Figuren.

In de klasse Rolrinckel A/B komen Mila van de Pas, Evi Senders, Zoë Geerts én Fabienne van Hout uit. Voor Fabienne is dit het 2e wedstrijdseizoen, Mila, Zoë en Evi komen voor het eest op de baan om voor de jury te rijden. In de klasse Rolrinckel C komt Sophie van Haaren op de baan, zij rolschaatst sinds november afgelopen jaar en mag nu al meedoen met haar 1e wedstrijd.
In de klasse PrePupil A/B nemen voor Olympia Fleur van de Ven en Sterre van Hees deel. Voor Fleur is dit de allereerste wedstrijd, Sterre heeft vorig jaar al kunnen proeven aan het wedstrijdrijden.

De eerste wedstrijddag is ook meteen een lange wedstrijddag. Vanaf 8.30 uur beginnen de wedstrijden en na 19.30 uur staat de prijsuitreiking op het programma. Gelukkig is er ook nog een tussentijdse prijsuitreiking voor de deelnemers die 's morgens al mogen rijden.

Zowel voor de ervaren rijdsters als de onervaren rijdsters zal dit een spannende ervaring worden.

Fleur, Sterre, Fabienne, Zoë, Evi, Mila en Sophie heel veel succes en zet 'm op!!

Klik hier voor de deelnemerslijst
Klik hier voor de tijdschema



Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.