Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Bremerhaven, here we come!!


Donderdag 30 april a.s. vertrekt het EK-team van Olympia in de zeer vroege ochtend richting Bremerhaven om samen met teams van de Nederlandse verenigingen Rolling'90, KRC Rolling en de Oude Molen en de vele teams uit Italië, Spanje, Duitsland, Estland, Portugal en Frankrijk deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen Showrijden.

Na aankomst in Bremerhaven gaan de rijdsters van de Jeugdgroep zich klaar maken voor de officiële training. Even aan de baan wennen, is deze glad, of juist heel stroef. De posities worden uitgezet en het shownummer kan getraind worden. Later op de middag mag het Jeugd Kwartet het shownummer een aantal keer trainen. Ondertussen wordt er ook gekeken naar de andere groepen die aan het trainen zijn, want van kijken kun je heel veel leren.

Op vrijdagmorgen is het tijd voor de Grote Groep om te gaan trainen, waarna de Jeugdgroep zich klaar moet maken voor de wedstrijd. Nadat de officiële opening heeft plaatsgevonden, wordt er gestart met de Jeugdgroepen. Olympia is één van de 15 groepen die hun shownummer laat zien. Het shownummer Sax and Jazz is in februari jl. nog Nederlands Kampioen geworden. Afgelopen week hebben de leden veel getraind en de juiste puntjes op de bekende "i" gezet.


De jeugdgroep bestaat uit (v.l.nr.) Senna Cobben, Sharon Pero, Romy van Lierop, Yvon Swinkels, Fleur Renne, Lotte Haast, Melissa Verdonk, Brianne Prinsen, Nelleke Knoops, Vera Buurman en Yessie Kusters (niet op de foto).

De tweede groep die voor Olympia in aktie komt is het Jeugd Kwartet. Tijdens de Nederlandse kampioenschappen werd dit kwartet nipt 2e. In totaal komen 18 teams aan de start om het beste te laten zien.


Het Jeugdkwartet bestaat uit v.l.n.r. Melissa Verdonk, Nelleke Knoops, Fleur Renne, Brianne Prinsen en Yvon Swinkels (niet op de foto).

Op zaterdagmiddag komt de Grote Groep op de baan voor hun shownummer. Tijdens de NK-show was "het verrassingselement" kapot gegaan, hopelijk gaat het tijdens de EK-show wel zo als bedoeld is. Tijdens de NK-show is dit team 2e geworden.

De Grote Groep bestaat uit (in willekeurige volgorde):
Senna Cobben, Sharon Pero, Romy van Lierop, Yvon Swinkels, Fleur Renne, Lotte Haast, Melissa Verdonk, Brianne Prinsen, Nelleke Knoops, Vera Buurman, Yessie Kusters, Manon Pero, Veronique Driessens, Stephie Wiering, Beau Cortenbach, Elise Hees, Birgit Roefs, Charlotte de Jong, Mirthe de Goede en Romy van Lierop

Het EK-team wordt begeleid door de trainsters Jeanne Janssens en Kristy van Vuure en performance coach Mirte Coppens. Marianne Verbakel is met haar team verantwoordelijk voor de visagie.

Het team van Olympia wordt aangemoedigd door de vele supporters die vrijdagmorgen of zaterdagmorgen naar Bremerhaven reizen.

Tijdens de EK-show is er (als het goed is) een live-stream. Deze zal op de site van de EK-show (afbeelding EK-show aan de linkerkant van de site) vermeld staan.

Klik hier voor de officiële site van de EK-show, hier staan de trainingstijden, deelnemende teams en het schema voor de wedstrijd.

Rijdsters, trainsters heel veel plezier en succes in de aanloop van dit EK, de EK-show zelf, het verblijf in Bremerhaven

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 12 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logo bollair.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.