• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Olympia helpt bij Wish Outdoor

Afgelopen weekend werd er in Beek en Donk het festival Wish Outdoor georganiseerd. Een groot (lees: zeer groot) muziekfestival met vele bekende artiesten.

Om zo'n festival te kunnen organiseren zijn er vele vrijwilligers nodig. Ieder jaar worden verenigingen uit de buurt aangeschreven om te komen helpen en ook RV Olympia ontvangt jaarlijks een uitnodiging. Dit jaar waren er opnieuw een aantal vrijwilligers die zich hadden ingeschreven om achter de schermen te helpen. Sommige vrijwilligers hadden voorgaande jaren ook geholpen, anderen waren er voor het eerst. Maar de meest voorkomende uitspraak na het festival was dan ook: "volgend jaar weer!!".

Tijdens de werkzaamheden kon er ook nog genoten worden van de sfeer, ambiance en de muziek. Op vele verschillende podia en tenten waren er verschillende optredens. Voor de vrijwilligers van Olympia was er ook een beloning; met het werken werd een bijdrage voor de clubkas verdiend én de vrijwilligers hadden recht op een vrijkaartje voor het bezoeken van het festival. Wellicht een leuke aanrader voor volgend jaar voor de vele vrijwilligers van Olympia die dit jaar niet hebben geholpen.

Op zondagavond was er nog een foto-momentje voor Mirte Coppens, vriendin Kristi, Lilian en haar nicht Monique; samen op de foto met Mental Theo!!



Het bestuur van Olympia bedankt alle vrijwilligers van Olympia welke één of meerdere dag(delen) hebben gewerkt op Wish Outdoor. Verder gaat er een groot compliment naar de organisatie van Wish Outdoor 2015 voor de goede organisatie van dit festival.

Tot 2016!!


Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 10 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logo bollair.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.