• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

27 en 28 juni a.s. NK Kunstrolschaatsen in Mierlo


Zaterdag 27 juni en zondag 28 juni staat de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrolschaatsen op het programma als laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Dit NK wordt door RV Olympia georganiseerd in Sporthal de Weijer te Mierlo.

Het kampioenschap start met de discipline Figuren voor de categorie Cadet, Jeugd, Junior en Senior rijd(sters), waarna 's middags het programma verder gaat met de categorieën Super Mini, Mini en Espoirs.
Naast rijders en rijdsters uit Zaandam, Nieuwegein, Beek en Donk en Valkenswaard nemen er ook een aantal rijdsters van Olympia deel aan de Figuurwedstrijd. In de categorie Jeugd komen Yessie Kusters en Brianne Prinsen op de baan voor hun 4 Figuren. In de categorie Senioren komt Colet Claessens op de baan.
's Middags laten Carolien van Grootel en Bylana Coppens bij de Mini's hun verplichte Figuren zien, terwijl bij de Espoirs Romy van Lierop en Mirthe de Goede aan de jury hun Figuren laten zien.

Rond 16.45 uur zijn de winnaars bekend van de vele categorieën en kunnen de medailles omgehangen worden. Hopelijk zijn er ook een aantal podiumplaatsen voor rijdsters van Olympia.

Na de prijsuitreiking wordt begonnen met de korte kür bij de Cadet, Jeugd, Junior en Senior. Behalve bovengenoemde verenigingen komen ook nog deelnemers uit Winschoten en Kerkdriel naar Mierlo.

Bij de Cadet zal geen rijdster van Olympia deelnemen. Bij de Jeugd komen Yessie Kusters en Melissa Verdonk
in aktie. Op zondag wordt verder gegaan met de lange küren van alle categorieën.

De Mini's Bylana Coppens en Carolien van Grootel laten hun kür aan de jury zien, terwijl bij de Espoirs Charlotte de Jong, Mirthe de Goede en Romy van Lierop op de baan komen. Ook Yessie en Melissa komen nog een keer in aktie voor hun lange kür.

Supporters zijn van harte welkom om de sporters aan te moedigen. De entree voor dit NK bedraagt € 7,50 per dag en € 12,50 voor beide dagen (kinderen t/m 12 jaar resp. € 3,50 en € 5,00).

Adres gegevens:
Sporthal de Weijer
Heer van Scherpenzeelweg 24
Mierlo

Klik hier voor de deelnemerslijst en tijdschema van de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrijden (Figuren en Vrijrijden)

Bylana, Carolien, Mirthe, Romy, Charlotte, Brianne, Yessie, Melissa en Colet heel veel succes tijdens deze wedstrijd!!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 10 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.