Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Internationale Klasse en Promo A t/m D Vrijrijden

A.s. weekend, 18 en 19 april, komt de Nederlandse top van de Internationale Klasse en de rijdsters in de klasse Promo A t/m D naar Kerkdriel om daar te strijden voor de vele podiumplaatsen, zowel bij het Figuren als het Vrijrijden.

De Figuurrijders en -sters komen op zaterdag 18 april naar Sporthal de Kreek, Wilgenpas 2, om hun verplichte Figuren aan de jury te laten zien. Vanaf 8 uur starten de Supermini's/Promo A rijdsters voor hun wedstrijd. Om 16.30 uur komt de laatste categorie de Senioren in aktie. Voor het Figuren komen Bylana Coppens en Carolien van Grootel (beide in de klasse Mini/Promo B) in aktie. In de klasse Espoir/Promo C komen Mirthe de Goede en Romy van Lierop op de baan om hun Figuren te laten zien. De Jeugd (Yessie Kusters en Brianne Prinsen) komen na de middag naar Kerkdriel voor hun verplichte Figuren. Colet Claessens start in de laatste klasse, de Senioren.

Op zondag staat de wedstrijddag in het teken van de korte en lange küren van de rolschaatsers. Als eerste komen de rijdsters uit de klasse Cadet/Promo D voor hun korte kür op de baan. Yvon Swinkels en Brianne Prinsen komen in deze klasse op de baan, gevolgd door de korte küren van Yessie Kusters en Melissa Verdonk. Nog net voor de pauze komen Anne van Lieshout, Bylana Coppens en Carolien van Grootel in aktie. Meteen na deze klasse volgt de prijsuitreiking voor de Supermini/Promo A en de Mini/Promo B.

Na de pauze wordt gestart met de Espoir/Promo C, in deze klasse komen Charlotte de Jong, Mirthe de Goede en Romy van Lierop op de baan om hun lange kür te laten zien. In een klasse met 14 rijdsters is de concurrentie zeer groot. Brianne en Yvon komen daarna met de overige rijdsters van de klasse Cadet/Promo D op de baan voor de lange kür. Zowel de korte als de lange kür worden bij elkaar opgeteld en daaruit komt de uitslag Vrijrijden. Dit geldt ook voor de klasse Jeugd met Yessie en Melissa.

Voor Olympia zou nog een rijdsters in aktie komen, helaas heeft pechvogel Nelleke Knoops deze wedstrijd moeten afzeggen ivm haar blessure. Onlangs is Nelleke gevallen en ze is nog niet genoeg hersteld om te rolschaatsen.
Nelleke van harte BETERSCHAP!!

Colet, Brianne, Yvon, Yessie, Melissa, Charlotte, Mirthe, Romy, Anne, Bylana en Carolien heel veel succes met jullie wedstrijd!

Klik hier voor het tijdschema en deelnemerslijst (3 tabbladen)

Adres Sporthal de Kreek:
Wilgenpas 2, te Kerkdriel

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 12 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.