Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Eerste wedstrijd Vrije Klasse

Zaterdag 9 en zondag 10 mei staat in het teken van de eerste Vrije Klasse wedstrijd, welke in Zaandam wordt gehouden. De wedstrijd bestaat uit de discipline Figuren en Vrijrijden en wordt door rijders en rijdsters van vele Nederlandse verenigingen aan deelgenomen.

De wedstrijd Vrije Klasse bestaat uit 6 verschillende klasses; Vrije Klasse A Beginners en Gevorderden, Vrije Klasse B Beginners en Gevorderden en als laatste Vrije Klasse C Beginners en Gevorderden. De indeling is afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de rijdsters/rijders. Beau Cortenbach bijt het spits af in de klasse Vrije Klasse C Gevorderden in de discipline Figuren.

's Middags komen de rijdsters in de klasse Vrije Klasse B naar Zaandam voor hun kür. Quincy Maseland en Kelly van Leuken komen uit in de klasse Vrije Klasse B beginners, terwijl Sofie Haast is ingedeeld in Vrije Klasse B Gevorderden. De drie rijdsters laten hun kür zien aan de jury en zullen proberen om zo hoog mogelijk te eindigen.

Op zondag komen Vera Buurman en Beau Cortenbach naar Zaandam voor zowel de korte als lange kür. 's Morgens mogen ze de verplichte sprongen, pirouettes en passenserie van de korte kür rijden, terwijl zij 's middags nog een keer op de baan komen voor de lange kür.


Na de lunchpauze komt Birgit Roefs (Vrije Klasse C gevorderden) op de baan voor haar Vrije Dans. De rijdsters laten alleen een Vrije Dans zien, waarna zij meteen weten wat de eindstand is.

Kelly, Quincy, Sofie, Beau, Vera en Birgit heel veel succes tijdens de wedstrijd!

Klik hier voor de deelnemerslijst met loting
Klik hier voor de tijdschema

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 11 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.