Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Vele testers in Mierlo

Zondag 29 maart staat de derde test van de NRBB in Mierlo op de kalender. Door de vele inschrijvingen is besloten om de test over 2 dagen te verdelen. De deelnemende verenigingen zijn opgesplits en het ene deel zal zaterdag naar Zaandam afreizen om bij rolschaatsvereniging Pauwin de rijders/rijdsters te laten testen. De overige verenigingen zullen met hun testers bij Olympia te gast zijn.
Zondag zal om 9 uur eerst de discipline Figuren op het programma staan. Voor Olympia zullen Yessie Kusters en Defrie van Malsen de verplichte figuren laten zien aan de juryleden. Defrie zal opgaan voor de test Cadet, terwijl Yessie probeert de test Aspirant te bemachtigen.

Rond half 12 zal het dansen beginnen. Manon Pero, Sharon Pero en Yvon Swinkels zullen aan de juryleden laten zien waar zij de laatste tijd hard voor hebben getraind. Twee dansen (skaters mars en rythem blues) zullen zij aan de jury laten zien. De passen op de muziek, het patroon, de uitstraling, alles moet kloppen om voor deze felbegeerde stempel in aanmerking te komen.

Na de pauze is het tijd voor het Vrijrijden. De categorie Pre-pupillen zullen als eerste mogen starten. In deze categorie zullen geen rijdsters van Olympia aan de start verschijnen. Zodra deze categorie klaar is, zullen de rijdsters voor de Pupillen-test hun opwachting maken. Opnieuw mogen Manon en Sharon Pero op de baan verschijnen om te proberen om ook deze test te behalen. Ook Beau Cortenbach zal deze test proberen te halen. 

Defrie en Yessie zullen deze middag ook nog een keer op de baan komen. Dit keer voor de test Vrijrijden  Aspiranten. Samen met Marieke v.d. Biggelaar zullen zij proberen deze test te halen. Deze test zal laat in de middag worden afgenomen.

Voor de felbegeerde stempel zullen alle rijdsters het beste moeten laten zien om de jury te overtuigen dat zij alle verplichte figuren en verplichte elementen van het vrijrijden machtig zijn. Als een rijdster geslaagd is voor de test, dan mag zij bij de volgende wedstrijd in een hogere klasse uitkomen.

Hopelijk wordt het een zeer geslaagde dag met vele stempels in de kunstrijpaspoorten.

Klik hier voor de groeps- en tijdindeling

De rijdsters van Olympia kunnen jullie steun en support gebruiken. Het is een "thuis-wedstrijd", dus als jullie in de gelegenheid zijn, kom dan naar de sporthal en kijk naar de verrichtingen van jullie clubgenootjes.

Veel succes!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.