• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Succesvolle stage met Nick Loader

De dansers waren in verschillende groepen ingedeeld (op niveau) en Nick kon aan de slag gaan. Zowel de beginnersgroep als de pupillen/aspiranten kwamen ruimschoots aan bod. Ook had Nick tijd om Veronique en Nikki bij te spijkeren. Nick behandelde de dansen waar de rijdsters in de trainingen mee bezig zijn. De dansen (o.a. Skatersmars, Rhythm Blues, Canasta Tango, Denver Shuffle, Tudor Walz) werden regelmatig getraind, maar er was ook aandacht voor speciale oefeningen om de rijdsters dansvaardiger te maken.

Zowel  de trainsters als de rijdsters kijken met een super gevoel terug naar dit weekend. De rijdsters hebben zich voor 100% ingezet en dat was te merken aan de resultaten. Er is veel vooruitgang geboekt. Alle trainingen werden gadegeslagen door de ouders die op de tribune plaats hadden genomen en regelmatig voorzien werden van een lekker bakje koffie of thee. Ook de trainsters moesten eraan geloven; Nikki weet inmiddels weer dat dansen erg intensief kan zijn. Zij kwam tot de ontdekking dat ze toch echt iets aan haar conditie moet doen. De conditie van Veronique kon niet gemeten worden, omdat zij bij de snellere dansen plaats nam op de tribune. Haar beginnend buikje wordt zeer goed beschermd.

De catering was dit weekend (wederom) perfect geregeld. Zowel zaterdag- als zondagmiddag stond er een heerlijke lunch op tafel. En was er voldoende koffie/thee voor de liefhebbers. Zaterdagavond werd Nick in de watten gelegd wat betreft het eten. Barbequen op de steenplaat zo omschreef Nick het eten, "the dinner was very delicious and very good".

Naast het dansen werd er dit weekend ook veel aandacht besteed aan het Figuren. Alle figuurrijdsters kregen prive-les en Mentale training en dat had zeker een goede invloed op de prestaties van de rijdsters. 

Nu zullen alle dansers en figuurrijdsters het geleerde de aankomende weken in praktijk moeten brengen, maar met de hulp van de trainsters zal dat vast wel goed komen.

Ook de Engelse taal is bij de rijdsters,maar zeker bij Nikki aardig opgehaald. Veel lachwekkende situaties kwamen deze 2 dagen boven water, want vertel maar eens in het Engels dat je iets wilt, maar je weet het niet precies goed te beschrijven. Dan kunnen er wel eens rare zinnen uit je mond komen. Daar weet Nikki zeker over mee te praten.

Zowel Nick, Veronique, Nikki en alle rijdsters kunnen terug zien op een zeer geslaagd en leerzaam weekend. Hopelijk komt Nick nog een keer naar Mierlo om de trainsters wederom te assisteren met een dansweekend.

Rijdsters en trainsters, jullie kunnen trots zijn op jullie zelf!

Klik hier voor de foto's

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.