Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Twee debutanten Olympia op JTC

Zaterdag 27 maart staat de eerste Jong Talent Cup op de wedstrijdkalender. De rijdsters in de categorie Rolrinckels, Nationaal A, Pre-pupil, Nationaal B, Pupil en Nationaal C komen voor hun wedstrijd Figuren en Vrijrijden naar Moerkapelle om aldaar hun kunsten aan de Jury te laten zien.

Gezien het aantal inschrijvingen is duidelijk te zien dat het Kunstrolschaatsen populairder is dan ooit. De 23 rijdsters in de categorie Pupil/Nationaal C mogen zich al om 8 uur melden, zodat om 8.30 uur de wedstrijd Figuren kan beginnen. Meteen na het Figuren wordt doorgegaan met het Vrijrijden in de categorie Pre-pupillen/Nationaal B, gevolgd door de Rolrinckels/Nationaal A en Pupillen/Nationaal C.

Voor Sterre Hees en Indy Schutte is dit de eerste keer dat zij op wedstrijd mogen. Afgelopen jaar zijn beide rijdsters gestart met rolschaatsen en mogen nu al laten zien wat zij in deze korte tijd hebben geleerd. Een spannende dag voor beide jonge rijdsters, welke ingedeeld zijn in de categorie Rolrinckel.

Janne Knoops komt in de klasse Nationaal B op de vloer om haar kür te laten zien, terwijl Elise Theunissen in de categorie Nationaal C is ingedeeld. Elise zal ook haar kür laten zien. Veerle Poppelaars en Roos Meerhoff (beiden Nationaal C) komen 2x in aktie zowel bij het Figuren als het Vrijrijden.

Indy, Sterre, Janne, Elise, Veerle en Roos heel veel succes!! Zet 'm op!

Klik hier voor het tijdschema
Klik hier voor de deelnemerslijst

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 14 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.