Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Colet naar E.K.

Voor Colet Claessens zullen de komende dagen zeer spannend en indrukwekkend worden. Op  zaterdag 30 augustus a.s. zal zij, samen met haar vader, de overige geselecteerden en de bondstrain(st)ers afreizen naar Roccarosso (Italië) waar op 4, 5 en 6 september a.s. de Europese Kampioenschappen Jeugd/Cadet worden gehouden. Vanaf vliegveld Eindhoven zal het gehele gezelschap naar Italië vliegen.

Colet zal bij de Discipline Figuren, in de klasse Cadet haar verplichte figuren aan de internationale jury laten zien. Een gedegen trainingsprogramma heeft Colet de afgelopen tijd afgewerkt. Dagelijks was zij te vinden in Mierlo, alwaar zij vele "meters" over de cirkels aan het rijden was. Soms voorwaarts of achterwaarts, buitenwaarts of binnenwaarts, soms met een voorwaartse "drie", dan weer een achterwaartse "drie", een dubbele "drie" of zelfs een tegenwende. Al deze technieken zijn voorbij gekomen tijdens de vele trainingsuren die Colet heeft gemaakt. Onder begeleiding van Jeanne en Freek heeft zij de laatste weken getraind. Aan de voorbereiding zal het zeker niet liggen.

Voor Colet is dit de eerste deelname aan de Europese Kampioenschappen en tevens de eerste rijdsters van RV Olympia die op zo'n kampioenschap mag rijden.

Voor dit kampioenschap zijn tevens geselecteerd:

Aylin Nederlof (VRC) Cadet Vrijr. en Figuren 
Esmee Wernsen (DOM)Jeugd Figuren 
Silvia Pistorius (KRC Rolling)Jeugd Vrijrijden 


RV Olympia wenst Colet en uiteraard ook alle overige rijdsters veel succes toe bij deze wedstrijd.



 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.