• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

3 medailles bij Vrije Klasse 26 september 2015

Tijdens de Vrije Klasse wedstrijd van 26 september jl. zijn 3 rijdsters van Olympia in de prijzen gevallen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat was het een komen en gaan van de wedstrijdrijders. De wedstrijd werd gehouden in Kerkdriel.

De wedstrijd was opgedeeld in Vrije Klasse A, B en C en deze drie klasses waren weer onderverdeeld in beginners en gevorderd, afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de rijders/rijdsters. Drie disciplines (Figuren, Vrijrijden en Roldansen) stonden op het programma.

Bij het Figuren, Vrije Klasse C gevorderd kwam Olympia rijdster Beau Cortenbach als enige aan de start. Ondanks dat er geen strijd geleverd hoefde te worden voor de eerste plaats, heeft Beau wel mooie Figuren aan de jury laten zien. Beau kan trots zijn op deze prestatie!

Bij het Vrijrijden in de Vrije Klasse A (beginners en gevorderd) waren geen deelnemers van Olympia. In de klasse Vrije Klasse B beginners stonden Quincy Maseland en Kelly van Leuken op de baan voor hun kür. Quincy reed een zeer mooie kür en haar kür werd beoordeeld met een 4e plaats, net naast het podium. Kelly kwam op plaats 11 uit van de 14 deelnemers. Nikki van Duijnhoven werd 12e (van de 13) in de Vrije Klasse B, gevorderd.

In de Vrije Klasse C, beginners begon Senna Cobben zeer matig met haar korte kür (7e plaats), maar wist dit in de lange kür zeer verdienstelijk goed te maken (2e plaats). De beide totalen werden bij elkaar opgeteld waardoor Senna op een 3e plaats in het eindklassement uitkwam. Lotte Haast eindigde in de korte kür net voor Senna op de 6e plaats. In de lange kür werd ze ook 6e, waardoor haar eindstand een 6e plaats werd. In totaal namen 8 rijdsters deel in deze klasse.

In de Vrije Klasse C gevorderd Vrijrijden kwamen Vera Buurman en Beau Cortenbach op de baan voor hun 2 küren. Totaal 5 rijdsters gingen de strijd met elkaar aan voor de podiumplaatsen. De uitslag van de korte kür was ook de uitslag van de lange kür én ook van het totaal. Vera eindigde op een 3e plaats en Beau moest genoegen nemen met de 5e plaats.

In de Vrije Klasse C gevorderd Dansen mocht Birgit Roefs haar Vrije Dans laten zien. Van de 4 rijdsters eindigde Birgit op de 4e plaats.



Klik hier voor de uitslag van de wedstrijd
Klik hier voor de foto's gemaakt door Lilian Cortenbach

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 10 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.