Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Twee Nederlands Kampioenschappen op de kalender

Het rolschaatsseizoen van 2016 is op Nationaal niveau alweer bijna ten einde. In het weekend van 25 en 26 juni vindt het Nederlands Kampioenschap Dansen plaats in Kerkdriel, terwijl op 2 en 3 juli het Nederlands Kampioenschap Kunstrolschaatsen in Nieuwegein op de kalender staat.

Gedurende het wedstrijdseizoen zijn er rijdsters/rijders geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen Dansen en Kunstrolschaatsen. Bij het Dansen nemen Charlotte de Jong en Mirthe de Goede (beide Cadet), Yvon Swinkels en Senna Cobben (beide Jeugd) en Beau Cortenbach (Junior) deel aan dit kampioenschap. Romy van Lierop was ook geselecteerd voor dit kampioenschap, maar helaas is zijn nog niet hersteld van haar blessure.

Bij het NK Kunstrolschaatsen, bestaande uit de discipline Vrijden en Figuren nemen Mirthe de Goede (Cadet), Yessie Kusters (Junior) en Colet Claessens (Senior) deel aan de discipline Figuren, terwijl Mirthe (Cadet) en Yessie (Junior) én Melissa Verdonk (Junior) in de discipline Vrijrijden op de baan komen.

In onderstaande schema's staan de deelnemers en tijdschema van de beide kampioenschappen. De loting voor het 2e weekend is nog niet bekend, zodra deze bekend is, wordt deze ook op de website gepubliceerd.

Klik hier voor de deelnemerslijst en tijdschema van de NK Dansen
Klik hier voor de deelnemerslijst en tijdschema van de NK Kunstrolschaatsen

Mirthe, Charlotte, Senna, Yvon, Beau, Yessie, Melissa en Colet heel veel succes tijdens jullie wedstrijd(en)!!

 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.