Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Zondagmiddag show uitverkocht

Met nog slechts een paar dagen voor de boeg, voordat hèt rolschaatsweekend van RV Olympia begint, is de zondagmiddagshow (21 december a.s.) geheel uitverkocht. Ook de kaartverkoop van zaterdagavond 20 december (19.30 uur) en zondagavond 21 december (18.00 uur) loopt zeer voorspoedig. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want vol = vol. De leden van Olympia zullen de bezoekers een zeer afwisselende show laten zien, waarbij Kerst centraal in de show staat.

De PLUSKerstshow, welke voor het 5e jaar gereden wordt, dus een eerste lustrum voor de vereniging is, zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande jaren. Glitter en glamour zijn volop aanwezig in de show. De werkelijk schitterende kostuums die de rijdsters en rijders dragen tijdens de show, de vele prachtige decorstukken die bij de shownummers worden gebruikt zullen het verhaal achter een shownummer verduidelijken. Het bijpassende licht en geluid zullen zeker bijdragen tot een fantastische show!

De opening van de show gaat in stijl. Showbizz ten top. Een genot om naar te kijken. 25 showgirls, compleet met hoed en stok zullen op een prachtige wijze "uit de hoed" komen. Broadway "here we come"!

Aan de kerstsfeer wordt in verschillende shownummers volop aandacht besteed. Zo zullen er  sneeuwpoppen met kerstvrouwen een hartveroverend shownummer rolschaatsen. Maar ook onze soliste Veronique zal als Kerstster tot een ware diva transformeren. Hoe? Dat kunt u in de show zien. Klap op de vuurpijl zal het gezamenlijke White Christmas worden. Alle leden komen op de baan, nadat zij eerst in verschillende groepen gerolschaatst hebben en voorafgaand aan een schitterend optreden van Tessa op Silent Night. Een mooiere kerstgedachte bestaat er niet.

Maar er is meer. Bekende muziek, onbekende muziek, een grote groep, een duo, of een kleine groep. Alles komt in de show voorbij. Hoogtepunt van de show wordt bewaard tot het einde. Dit shownummer draagt de titel "Romance" en romantiek, liefde en hartstocht viert hoogtij in dit shownummer. In werkelijk de meest schitterende jurken, voorzien van soms wel honderden giltters komen alle rijdsters en rijders op de baan om u een "Happy 2009" te wensen, maar niet voordat alle sterren stralen.

Wilt u de show graag komen bezoeken? Reserveer dan uw kaarten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin met hoeveel personen (volw./kinderen) u naar de show van zaterdag- of zondagavond wilt komen. Een telefoontje naar 06-43579096 en u kunt uw kaarten aldaar reserveren. Entreeprijzen bedragen: € 4,00 (3 t/m 12 jaar) en € 6,50 (13 jaar en ouder). Kaartjes zijn ook te koop bij PLUS Hans Van Aerle in Mierlo. Indien er  nog kaarten uit de voorverkoop voorradig zijn, dan zijn de kaarten voor zaterdagavond en zondagavond in Sporthal De Weijer (Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo) aan de kassa te koop.

 Graag tot ziens bij één van onze prachtige shows!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.