• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Interland Cup 2015

Het Nederlands team is weer terug in Nederland en zowel de rijders, rijdsters en trainers/sters kunnen tevreden terugkijken op deze wedstrijd.

Op woensdag 21 oktober verzamelde het team zich bij Motel v.d Valk om vervolgens in auto's richting Ober Ramstadt te vertrekken. Op donderdag stonden de landtrainingen op het programma. Rijdsters uit gastland Duitsland, maar ook rijders/rijdsters uit Italië, Spanje, Slovenië, België, Frankrijk, Denemarken, Zwitserland, A Andorra en Nederland konden op deze manier aan de baan wennen. Op vrijdagmorgen stond er een training per klass op het programma.



Naast het rolschaatsen was er ook tijd voor teambuilding, het gehele team ging lasergamen en was een leuke tijdbesteding, naast alleen maar in de sporthal te zijn.

Op vrijdagmiddag begon de wedstrijd, na de officiële opening, met de korte kür voor de Cadet dames en heren in de klasse Cadet, Jeugd, Junioren en senioren. Bij de Jeugd kwamen de Olympia-rijdsters Melissa Verdonk en Yessie Kusters uit in een  klasse met 14 rijdsters in totaal. Melissa reed een super mooie korte kür welke beoordeeld werd met een 5e plaats, Yessie eindigde op een 13 plaats.



Op zaterdagmorgen gingen de wedstrijden door met de lange küren. Voor Olympia kwam Bylana Coppens uit in de klasse Mini. Samen met 2 Nederlandse Mini's was Bylana geselecteerd voor deelname aan deze wedstrijd. De Nederlandse Mini's eindigden keurig op de 12e, 13 en 14e plaats van de 20 rijdsters. Voor Bylana was de 14e plaats weggelegd. Voor Bylana was het de eerste keer dat zij deelnam aan zo'n grote internationale wedstrijd.



Yessie reed een betere lange kür en zij steeg daardoor nog 2 plaatsen naar een mooie 11e plaats. Melissa moest helaas toezien dat een andere rijdsters haar voorbij ging in het eindklassement, maar met een zeer verdiende 6e plaats, mag Melissa met trots terugkijken op deze wedstrijd.

Nadat alle wedstrijden waren gereden, konden de deelnemers zich gaan opmaken voor het slotfeest. Dat er gefeest is, is zeker! Op zondagmorgen keerde het Nederlands team huiswaarts en kan men terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijd.

De uitslagen worden z.s.m. op de site gezet.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 10 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.