Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

4 geslaagden bij test

Olympia kan weer terug zien op een zeer goede test, ondanks dat er toch 2 leden gezakt zijn voor de danstest. Demi Swinkels moest als eerste het spits afbijten. In de 2e groep van de test Pre-pupillen moest zij, beurtelings met de andere rijdsters die voor dezelfde test opgingen, aan de jury laten zien wat zij in huis had.


Demi moest verschillende elementen uitvoeren. Zo bestaat een Pre-pupillentest uit het overstappen in 8-vorm, 3-tjes maken op een cirkel, diverse zweefstanden en de sprongen kadet, spot, salchow. Als laatste moest zij twee pirouetten laten zien, die minimaal 3 rondjes waren. Demi had alle bovengenoemde onderdelen naar tevredenheid uitgevoerd en de eerste geslaagde was een feit.

Daarna was het de beurt aan de bondstest Dansen. Beau Cortenbach mocht het spits afbijten, gevolgd door Manon Pero, Fleur Renne, Sharon Pero en als laatste in de rij Melissa Verdonk. De eerste dans die de 5 rijdsters moesten laten zien was de Glide Waltz. Gespannen als ze waren, deden alle 5 hun uiterste best om de dansen zowel met de benen als de armen zo goed mogelijk uit te voeren. Als 2e dans stond de Skaters March op het programma en als laatste mochten zij de Olympic Foxtrot dansen.

Beau, Fleur en Melissa wisten de jury te overtuigen met hun dansen en kregen een stempel in hun kunstrijpaspoort. Helaas konden Manon en Sharon de jury niet overtuigen. Zij reden weliswaar beter als met de laatste training, maar de passen en armbewegingen waren nog niet geheel met de muziek opelkaar afgestemd. Manon en Sharon zullen bij de volgende test weer een kans krijgen, om alsnog de felbegeerde stempel in hun paspoort bij te kunnen laten schrijven.

Met 4 geslaagden kan Olympia terugkijken op een geslaagde test.

Meiden proficiat met het behalen van jullie test. Manon en Sharon voor jullie geldt: kop op, volgende keer hopelijk beter.


 

1.           Glide Waltz2.           Skaters March2.       Olympic Foxtrot


 

 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.