Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Verrassing voor Jeanne

Zaterdag 3 januari bereikte hoofdtrainster Jeanne Janssens de leeftijd van ... jaar. Eigenlijk mag het best geschreven worden, want je zult maar op je 60-ste nog steeds zo uit de voeten kunnen op rolschaatsen. Weinig 60-jarigen zullen dit na doen.


Nadat Cor Vitalis in het begin van het seizoen foto's heeft gemaakt van alle leden, is Marianne Verbakel aan het knutselen gegaan om voor Jeanne een mooi cadeau te maken. In de PR-vergaderingen was al snel duidelijk dat het getal 60 centraal moest staan.

Vervolgens hebben alle leden een email ontvangen met de vraag of zij op zondag 4 januari naar de balletzaal wilden komen met een rode roos. Aan deze oproep was in grote getale gehoor gegeven. De meeste leden (en ouders) waren meteen naar de balletzaal gegaan, zodat de verrassing voor Jeanne des te groter was.

Na de showtraining werd Jeanne meegenomen naar de balletzaal en daar zaten ruim 50 leden in een kring en zongen Jeanne toe. "Wat een verrassing", "wat ontzettend mooi" waren de woorden van Jeanne. Nadat voorzitter Els een welkomstwoordje had gericht tot Jeanne, overhandigde Marianne het cadeau van Olympia. Nadat Jeanne het had uitgepakt hoorde je overal "oooohhh". Alle 60 koppies van de lede van Olympia had Marianne verwerkt in de cijfers 6 en 0. Een compliment voor Marianne.

Hierna gaven alle aanwezige leden, de bestuursleden en sommige ouders Jeanne een rode roos. Het waren er zoveel, dat zij ze niet meer vast kon houden. Nadat de chips was uitgedeeld, gingen de meeste leden weer huiswaarts en kon Jeanne alle rode rozen meenemen naar huis.

Jeanne,  namens ons  nogmaals van harte gefeliciteerd.



















Met dank aan Cor Vitalis die deze foto's heeft gemaakt.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.