Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Succesvolle test in Valkenswaard

De eerste test in het nieuwe jaar is weer met goed gevolg afgelegd door de rijdsters van Olympia. Slechts Demi Swinkels wist de test niet te behalen, de overige rijdsters hebben de test met goed gevolg afgelegd.


Tessa Machiels en Mirella Keijzers moesten 's morgens al in Valkenswaard aantreden om de Figuurtest Aspiranten af te leggen en beide deden dat met zoveel overtuiging dat de juryleden unaniem besloten dat beide rijdsters het stempeltje in het kunstrijpaspoort bij mochten laten schrijven.

Daarna was het de beurt aan Demi Swinkels voor het Vrijrijden Pupillen. Helaas heeft Demi de verplichte sprongen en passenserie van de test niet met volle overtuiging aan de jury laten zien. Demi zal tijdens de komende testen het nog een keer proberen.

's Middags was het de beurt aan 3 debutanten. Vera Gerrits, Yvon Swinkels en Senna Cobben waren naar Valkenswaard gereden om aldaar voor het eerst een test te gaan rijden. De zenuwen gierden door de kelen, maar na enkele geruststellende woorden van Jeanne ging het daarna bij Yvon een stuk beter. Yvon, Vera en Senna konden na de test opgelucht adem halen, omdat zij alle 3 geslaagd waren. Olympia heeft er weer 3 Pre-pupillen bij.

Tessa, Mirella, Yvon, Vera en Senna van harte gefeliciteerd met jullie behaalde test. Demi, volgende keer beter!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.