• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

3e plaats voor Fabienne

De aftrap van het nieuwe rolschaatsseizoen is begonnen! De klasse Rolrinckel, Pre-Pupil en Pupil beten het spits af. Dat rolschaatsen weer in de lift zit, bleek wel uit het grote aantal rijders/rijdsters. Ruim 100 jonge rijders/rijdsters kwamen naar Valkenswaard voor hun eerste wedstrijd.

In de eerste klasse, Rolrinckel C, kwam debutante Sophie van Haaren op de baan. Sophie staat nog maar 4 maanden op haar rolschaatsen, maar mocht zaterdag 19 maart toch al deelnemen aan haar eerste wedstrijd. In een klasse met 11 rijdsters werd Sophie voorlaatste. Het verschil in "ervaren" rijdsters en "onervaren" rijdsters was duidelijk in deze klasse, maar Sophie heeft zich kranig geweerd!!

Na de Rolrinckels C kwamen de Rolrinckels A/B op de baan voor hun kür. In een klasse met 28 rijders/rijdsters kwamen 4 rijdsters van Olympia uit. Ook hier was het verschil groot in ervaring. Een klasse met veel debutanten, zo ook Zoë Geerts, Mila van de Pas en Evi Senders. Zij reden allen een mooie wedstrijd en eindigden in het tussenklassement. Zoë werd 12e, Mila 14e en Evi 17e. Op het podium werd Fabienne van Hout gehuldigd voor haar kür. Met een mooie 3e plaats wist Fabienne maar liefst 25 rijdsters achter zich te laten.

Nadat de klasse PrePupillen C en Pupillen C waren gereden (geen deelname van Olympia-rijdsters) was het de beurt aan Sterre van Hees (vorig jaar ook al wedstrijden gereden) en debutante Fleur van de Ven. In een klasse met 17 rijdsters eindigde Sterre op een keurige 7e plaats en Fleur werd netjes 11e.


Sophie, Fabienne, Zoë, Mila, Evi, Sterre en Fleur van harte gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen.


Foto van de Rolrinckels met Zoë, Fabienne, Mila, Evi en Sophie (allen in het midden)


Groepsfoto van de Pre-Pupillen en de Pupillen met Sterre en Fleur (rechts op de foto)

Klik hier voor de uitslagen van deze wedstrijd

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.