Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Geweldige eerste show


De kop is er af! Wat fantastisch was het om alle rijdsters, rijders en alle vrijwilligers zo bezig te zien met de Kerstshow waar zij een heel jaar naar toe hebben gewerkt. Wat een genot om alle rijd(st)ers in die mooie kostuums te zien, het ene nog mooier dan het ander. En al dat werk, dat nu beloond is met een eerste mooie show. Dit beloofd nog iets voor de volgende shows.

Adembenemend, sprookjesachtig en ontroerend was de eerste show. Na een langdurige generale, waar soms het een en ander niet helemaal perfect ging, werd de eerste show een genot om naar te kijken. Bijna 450 bezoekers hebben de eerste show bekeken en de vele oooh'ss en aaah's waren te horen. Een geweldig slot voor de pauze met allemaal kerstmannen en kerstvrouwen. Wat waren ze mooi.

De Kerstshow zat vol met hoogtepunten. Als binnenkomer een gigantische hoed, waar de showgirls vanaf kwamen in het shownummer Broadway Celebration. Een ander hoogtepunt was het schitterende stralende einde van de show (zie foto hierboven). Wat een prachtige kostuums en wat een lichtjes straalden er aan het einde. Een kroon op een heel jaar werk.


Achter de schermen werd hard gewerkt, heel hard om alles op tijd op de baan te krijgen, van de baan af te halen en het volgende decorstuk weer in elkaar te zetten. De kleedkamer moeders hadden het druk met omkleden. Voor ieder shownummer moeten de leden allemaal andere kostuums aan. Maar het lukte iedere keer, soms op het nippertje, maar de rijdsters stonden toch weer op tijd klaar.

Heeft u nog geen kaartje en bent u ook zo benieuwd naar de Kerstshow? Zondagmiddag is de voorstelling geheel uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten voor zondagavond te koop. De kaarten zijn alleen  telefonisch te reserveren (06-43579096) of kunnen (indien voorradig) aan de kassa in Sporthal De Weijer gekocht worden.






















 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logo bollair.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.