Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

2e Danswedstrijd is een feit

In Mierlo werd in het weekend van 28/29 mei een Roldansweekend georganiseerd door Olympia in samenwerking met de SBK. Vele dansverenigingen waren naar Mierlo gekomen om zaterdag en zondag te strijden voor de poduimplaatsen. Zaterdag stond in het teken van de Cadet, Jeugd, Junior en Senior, terwijl zondag de jongste deelnemers (Supermini, Mini en Espoir) naar Mierlo kwamen.

In de klasse Cadet kwamen Charlotte de Jong, Mirthe de Goede en Anne van Lieshout op de baan voor hun 2 verplichte dansen en Vrije Dans. Na de 2 verplichte dansen stond Charlotte nog op een mooie 3e plaats, Mirthe op een 5e plaats. Anne eindigde in de middenmoot na haar 2 verplichte dansen. Charlotte kon helaas haar 3e plaats niet vasthouden, zij zakte 1 plaatsje naar nummer 4, terwijl Mirte 1 plaatsje steeg na de 4e plaats. Anne kwam lelijk te val en kon haar dans niet meer goed afmaken, wat ook resulteerde in mindere cijfers, zij eindigde helaas op de laatste plaats.

In de klasse Jeugd was Yvon Swinkels heer en meester. Bij de Verplichte dansen had Yvon al een mooie voorsprong op nummer 2 en 3. Senna maakte een paar foutjes in haar verplichte dansen, wat resulteerde in een 5e plaats in het tussenklassement. Met een ijzersterke Vrije Dans klom zij naar een 3e plaats. Yvon liet ook zien dat zij de beste Vrije Dans heeft en verstevigde haar 1e plaats met een royale overwinning!

Beau kwam uit in de klasse Junior. Als eerste reed ze een verplichte dans, gevolgd door een Stijldans. Als 3e dans stond de Vrije Dans op het programma. In een klasse met 6 rijdsters eindigde Beau op een 5e plaats.

Op zondag kwam alleen Elise Theunissen op de baan namens Olympia. Na 2 verplichte dansen eindigde Elise op een keurige 13e plaats van de 20 deelnemers, een plaats waar ze zeer blij mee was.

Voor de overige uitslagen, zie de uitslagenlijst van zaterdag en zondag.

Klik hier voor de uitslagen van zaterdag
Klik hier voor de uitslagen van zondag

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logo bollair.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.