Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Sinterklaas bij Olympia (nu met foto's)

Eindelijk was het dan zover! Sinterklaas kwam op uitnodiging van de Activiteitencommissie naar Paviljoen De Weijer op woensdag 3 december. De woensdaggroep had eerst nog getraind voor de Kerststhow. Omkleden hoefden de rijdsters en rijders niet, omdat Sinterklaas had gevraagd om in rolschaatskleding en met rolschaatsen aan naar 't Paviljoen te komen. 

Ook de andere leden (tot en met 10 jaar) kwamen naar de sporthal. Met zijn allen zaten de jongste leden van de club in een grote kring en werd er hard gezongen, zodat Sinterklaas wist waar hij moest zijn. De leden kregen een bakje met lekkere pepernoten, een mandarijn en een bekertje drinken. Sinterklaas nam uitgebreid de tijd voor alle leden. Sommige mochten een liedje zingen en sommige leden mochten ook nog iets laten zien wat zij tijdens de training hebben geleerd.

Toen Sinterklaas iedereen een handje had geschud en de leden alles hadden verteld wat zij graag aan Sinterklaas wilden vertellen, gingen de Pieten de kadootjes halen. Alle kinderen mochten nog éénmaal naar Sinterklaas toe om het kadootje in ontvangst te nemen.

Toen de Sint en zijn Pieten weer naar het volgende feest gingen, mochten de kinderen het kadootje uitpakken. De meest gehoorde kreet was: "dit is het mooiste kado wat ik van Sinterklaas heb gekregen" een beter compliment is er niet.

Sinterklaas zal volgend jaar zeker weer naar Olympia komen om de jongste leden te verwennen met kadootjes.

Namens de leden van Olympia: SINTERKLAAS bedankt!

Klik hier voor de foto's die zijn genomen bij het Sinterklaasfeest

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.