Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Goed nieuws uit Duitsland

Via de sms op de mobiele telefoon kwam in Mierlo het goede nieuws van de Interland, waar Tessa Machiels en Yessie Kusters aan hebben deelgenomen. Donderdag zijn Tessa met moeder Monique en Yessie met moeder Henny en trainer Tonnie Bressers naar Darmstadt vertrokken. Iedere dag was er contact via de mobiele telefoon.

Donderdag kwam het bericht dat, na een lange busreis, de training goed was gegaan, vrijdag het bericht dat er goed geslapen was en dat de training op muziek ook goed ging. Vrijdagavond zijn er nog diverse sms-jes richting Duitsland gegaan met de nodige succes-wensen en zaterdag kwam, tijdens de trainingsstage met Paul, het ene sms'je naar het andere binnen. De sms met het bericht dat Tessa 5e op de Interland is geworden en Yessie 9e, deed het thuisfront van Olympia een glimlach bezorgen. Jeanne reageerde zeer blij en kon de juiste letters op haar telefoon niet eens meer vinden om haar meiden een sms te versturen. Gelukkig waren Nikki en Stephie in de buurt om dit klusje te klaren.

Op zaterdagavond zal de prijsuitreiking plaatsvinden en het slotfeest, waarna meteen met de terugreis wordt begonnen. Verwacht wordt dat ze rond 03.00 uur thuis zullen zijn. Na een paar uur slapen, zullen Tessa en Yessie ongetwijfeld naar de hal komen om hun verhaal te vertellen. Als het goed is nemen ze beide een reisverslag mee en dat zal dan 's avonds op de site te lezen zijn.

Voor nu alvast van harte gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

soundandlight.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.