Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Serveren op rolschaatsen in Maarheeze

Locomotion Diner uit Maarheeze heeft een paar weken geleden contact opgenomen met Olympia omdat zij iets te vieren hadden; het 1-jarig bestaan van hun hamburgerrestaurant. Dit feestje stond geheel in het teken van Rock en Roll, grote Amerikaanse auto's en motoren. De bediening zou ook in stijl moeten gebeuren; het serveren op rolschaatsen en zo geschiedde!

Zondag 12 april werden Melissa Verdonk, Elise Hees, Geertje Kandelaars en Brianne Prinsen naar Maarheeze gebracht om in showkleding en op rolschaatsen te gaan beginnen met het serveren op rolschaatsen. Een bestelling opnemen bij de mensen, naar de bar rollen om de bestelling door te geven en vervolgens het drinken en/of hamburgers naar de mensen te brengen. In het begin nog een beetje onwennig, maar al gauw ging het beter en volgden de bestellingen elkaar snel op. Na 2 uur werden de rijdsters afgewisseld door Lotte Haast, Manon Pero, Sharon Pero en Beau Cortenbach.

Er hadden zich veel mensen verzameld op het plein voor de bar, dus rolschaatsen werd een beetje moeilijk, maar Lotte, Beau, Manon en Sharon stonden ook hun mannetje. Na 2 uur kwam groep 1 weer in aktie, waarna groep 2 zich kon voorbereiden voor de laatste ronde.

In een afwisselend programma met live zang (jaren '50 en '60), optredens van dansgroepen en muziek die door een dj werd gedraaid zat de sfeer er goed in. Behalve naar muziek luisteren, konden de bezoekers zich ook wagen aan een dansje in de rock en roll stijl, maar ook een rondje over de braderie lopen en naar de prachtige auto's en motoren kijken. De éne auto/motor was nog mooier dan de andere, de éne nog duurder dan de andere.

Nadat de rijdsters in 2 blokken hadden gewerkt, zat de dag erop voor de rijdsters. Met een "salaris" voor de hardwerkende rijdsters en een bijdrage voor Olympia op zak, werd begonnen aan de terugreis.

Locomotion Diner, bedankt voor de uitnodiging en veel succes het aankomende jaar!

Melissa, Brianne, Geertje, Elise, Sharon, Manon, Beau en Lotte heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!










Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 12 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.