Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Yvon Swinkels Nederlands Kampioen Solodansen

Yvon Swinkels is afgelopen weekend Nederlands Kampioen Solodansen in de klasse Jeugd geworden. Zowel bij de Verplichte Dansen als de Vrije Dans wist Yvon de hoogste score te behalen wat resulteerde in de eerste plaats. Ook Senna Cobben viel in de prijzen; zij werd als tweede gehuldigd. Het kampioenschap werd door de Kerr-Rolls uit Kerkdriel samen met de SBK georganiseerd.

Verplichte Dans
Op zaterdag stonden de Verplichte Dansen en de Styldance op het programma. Voor de klasse Espoir, Cadet en Jeugd worden er twee Verplichte Dansen gereden, bij de Junioren en Senioren stond er één Verplichte Dans en een Styldance op het programma.
Voor Olympia namen Mirthe de Goede en Charlotte de Jong (klasse Cadet), Yvon Swinkels en Senna Cobben (klasse Jeugd) en Beau Cortenbach (klasse Junior) deel aan dit kampioenschap. Na de Verplichte Dansen eindigde Charlotte op een vierde plaats in het tussenklassement, terwijl haar clubgenootje op de laatste plaats eindigde. De Jeugdrijdsters deden het beter; Yvon eindigde op de eerste plaats en Senna op de tweede plaats met minimaal verschil tussen nummer drie en vier. Beau eindigde op een vijfde plaats in het tussenklassement.

Vrije Dans
Op zondag kwamen de SuperMini's en Mini's naar Kerkdriel voor de Verplichte Dansen. In de aller jongste klasses waren geen deelnemers van Olympia van de partij. De klasse Espoir, Cadet, Jeugd, Junior en Senior kwamen naar Kerkdriel voor hun Vrije Dans. In een klasse met 10 rijdsters kon Charlotte haar vierde plaats behouden, Mirthe steeg drie plaatsen naar een zevende plaats.

Yvon reed een foutloze Vrije Dans en haar dans werd beoordeeld met de hoogste jurypunten. Yvon werd door deze prestatie voor het eerst Nederlands Kampioen Roldansen, een prestatie om zeer trots op te zijn. Ook Senna reed een foutloze Vrije Dans en stelde haar tweede plaats veilig. Een mooie zilveren medaille voor Senna. Beau reed een goed verzorgde Vrije Dans en bleef op de vijfde plaats staan.


Er zijn vele foto's gemaakt door Paul Cobben en Senna Cobben. Zodra de link van de foto's binnen is, wordt deze hier vermeld, zodat nog even terug gekeken en genoten kan worden van de wedstrijd.


Klik hier voor de uitslagen van dit NK.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.