• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Podiumplaats voor Yvon bij CTC

Donderdag 5 mei, vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei jl. stond in het teken van de CTC welke door Rolling '90 in Moerkapelle werd georganiseerd. Behalve rijders en rijdsters van Nederlandse rolschaatsclubs waren er ook rijders/rijdsters uit de Europese landen Duitsland, België, Frankrijk, Portugal en Engeland. Er waren zelfs rijdsters van buiten Europa; 1 Argentijnse en 1 Chileense rijdster waren naar Moerkapelle gekomen om aan deze wedstrijd deel te nemen. Voor Olympia namen Anne van Lieshout, Charlotte de Jong en Mirthe de Goede (Cadet), Yvon Swinkels en Senna Cobben (Jeugd) en Beau Cortenbach (Junior) deel aan deze wedstrijd.

Donderdag 5 mei werden alle rijders en rijdsters in de gelegenheid gesteld om te trainen, terwijl op vrijdag en zaterdag de wedstrijden werden gereden. Vrijdag werden de verplichte dansen voor alle categorieën gereden en tevens de stijldans van de Junioren en Senioren.

Bij de klasse Cadet eindigde Mirthe in het tussenklassement (na de verplichte dansen) op de 13e plaats, gevolgd door Charlotte (14e) en Anne op de 17e plaats (van de 19 rijdsters). Zaterdag na de vrije dans bleven Mirthe en Charlotte op dezelfde plaats staan, Anne zakte een plaatsje naar de 18e plaats.

Romy van Lierop zou ook starten aan deze wedstrijd, helaas moest zij op het laatste moment afhaken door een blessure. Romy van harte beterschap en hopelijk sta je weer snel op je rolschaatsen!!

Bij de klasse Jeugd kwam Yvon goed uit de startblokken na de verplichte dansen, zij eindigde als 2e. Senna reed niet haar beste dansen en moest genoegen nemen met de 6e plaats in het tussenklassement. Nadat de vrije dansen op zaterdag waren gereden, bleek dat Senna 1 plaats was geklommen naar de 5e plaats. Yvon kon haar 2e plaats niet vasthouden, met een zeer minimaal verschil ten opzicht van de nummer 2 in het klassement werd Yvon 3e. In een klasse waar de concurrentie zeer groot is tussen de Nederlandse rijdsters én nu zelfs ook met rijdsters uit het buitenland, is de prestatie van Yvon uitmuntend te noemen. Proficiat Yvon!!



In de klasse Junior kwamen 10 rijdsters op de baan. Na de verplichte dans en stijldans eindigde Beau op een voorlaatste plaats. Zaterdag kon zij deze plaats niet vasthouden en zakte 1 plaatsje in het klassement.

Al met al is het een zeer geslaagde wedstrijd geweest waar plezier en vriendschappen boven in het vaandel stonden.

Zodra de complete uitslagenlijst binnen is, wordt dit op de website gepubliceerd. Op facebook, pagina KRC Rolling staan alle uitslagen per klasse vermeld.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.