Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Roldansstage

In het weekend van 13 en 14 september was de Italiaanse trainster Cinzia te gast bij Rolling '90 uit Moerkapelle om aldaar een dansstage te geven aan alle roldansers uit Nederland. Ook RV Olympia was zaterdag de 13e met een grote groep beginnende en iets gevorderde roldansers naar Moerkapelle afgereisd. Zondag was Lyndsay v.d. Heuvel aanwezig in Moerkapelle om de nieuwste dansen bij te leren.
Zaterdag 13 september was het om half 9 verzamelen bij Jeanne. Zij ging weliswaar niet mee, maar dat was nu eenmaal het verzamelpunt. Om klokslag half 9 stapten de leden met enkele ouders in de auto's en werd koers gezet naar Moerkapelle. Daar aangekomen bleek de training buiten te zijn. De ouders hadden hier niet echt op gerekend, gezien de kleding die ze aan hadden, als ook de rijdsters niet. Maar de rijdsters kregen het zo warm, doordat ze (in 2 aparte groepen) 3 kwartier les kregen van Cinzia en Rona.

Yvon Swinkes, Lesly van Breugel en Manon van Lierop mochten voor Olympia het spits afbijten. Voor deze 3 rijdsters was dit de eerste ervaring met "het echte roldansen" onder begeleiding van Cinzia. Ze kregen de nodige aanwijzingen en "roldansten" er al goed op los. Daarna was het de beurt aan Beau Cortenbach, Melissa Verdonk, Fleur Renne en de zusjes Manon en Sharon Pero. Ook zij kregen intensief les. Voor hen was dit de 2e keer en ze hebben er ook deze keer weer veel van opgestoken.

In de lunchpauze werd de kantine van de plaatstelijke voetbalvereniging opgezocht voor een warm plaatsje en een warme kop koffie of chocomelk. Ondertussen was het een beetje gaan motregenen en daarom werd besloten dat de 2e sessie van ieder 3 kwartier binnen gereden zou worden, dit tot grote opluchting van enkele ouders.

Na de 2e sessie hadden de roldansers weer heel veel bijgeleerd wat zij in de eigen trainingstijden op zondag in sporthal De Weijer ten uitvoer kunnen brengen. Ook trainster Nikki heeft veel opgestoken en zal haar leerlingen de nieuwste technieken dan ook snel eigen maken. Al met al was het een leuke dag en leerzame dag. Helaas werd de terugweg opgeschrikt doordat Frank Renne op de snelweg een aanrijding kreeg. Een andere auto reed op de achterkant van Frank. Fleur, Beau en Melissa waren goed geschrokken en ook bij Liesbeth en Frank zat de schrik er goed in. Gelukkig waren er geen gewonden (behalve hoofdpijn/buikpijn en nekklachten) en is er alleen maar materiele schade.

Kllik hier voor foto's van de roldansstage

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logo bollair.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.