Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Sean Trophy 2015 én Internationale Danswedstrijd Parijs

De eerste Internationale wedstrijd staat op de wedstrijdkalender voor a.s. Paasweekend. In Zaandam komen vooral rijdsters/rijders van Nederlandse verenigingen én rijdsters/rijders uit Duitsland en 1 Belgische rijdsterom aldaar deel te nemen aan de Sean Trophy 2015.

Op vrijdagmorgen staan de officiële trainingen op het programma, terwijl 's middags de wedstrijd begint in de discipline Figuren voor de klasse Cadet en Jeugd. Yessie Kusters zal tijdens deze wedstrijd in aktie komen.  Zaterdagmorgen wordt de Figuurwedstrijd voortgezet met de Junioren en Senioren, met o.a. Olympia-rijdster Colet Claessens.

Voordat het Vrijrijden zatedagmiddag begint, wordt de wedstrijd officieel geopend, waarna de klasse Cadet (dames en heer) en Jeugd (dames) de korte kür mogen laten zien. In de klasse Jeugd komen Melissa Verdonk, Yessie Kusters en Nelleke Knoops op de baan en zullen laten zien waar zij de laatste weken zo hard voor hebben getraind.

In de klasse Mini's komen zijn rijdsters ingeschreven, waaronder de Olympia-rijdsters Bylana Coppens en Carolien van Grootel. Het programma wordt meteen doorgegaan met de lange kür van de 12 Espoirs (met Romy van Lierop en Mirthe de Goede). Ondanks dat de Mini's en Espoirs meteen klaar zijn met hun wedstrijd, is de prijsuitreiking op zondag aan het einde van de middag.

Op zondag staat het programma in het teken van de lange küren van de Cadet, Jeugd, Junior en Senior rijdsters/rijders. Waarna de punten van beide küren opgeteld worden, vermenigvuldigd, gedeeld en deze uitkomst wordt de einduitslag in de vele klasses.

Klik hier voor de deelnemerslijst
Klik hier voor het tijdschema

Yessie, Nelleke, Melissa, Colet, Bylana, Carolien, Mirthe en Romy heel veel succes tijdens deze wedstrijd!

In dit Paasweekend wordt niet alleen een Internationale wedstrijd in Zaandam georganiseerd, maar ook een Internationale Danswedstrijd in Parijs. Charlotte de Jong zal als enige Olympia-rijdster deelnemen aan deze wedstrijd. Samen met enkele rijdsters van KRC-Rolling en Rolling'90 zal zij in Parijs verblijven voor deze wedstrijd. In de klasse Espoirs laat Charlotte haar 2 verplichte dansen en haar Vrije Dans zien aan de jury. Het is voor Charlotte de 2e keer dat zij afreist naar Parijs om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Charlotte heel veel succes tijdens deze wedstrijd!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 14 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

rooijakkers1.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.