Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Clubtesten Olympia

Trotse rijd(st)ers, trotse ouders, opa's en oma's en uiteraard trotse train(st)ers waren zondag 5 april te zien in de sporthal tijdens de clubtesten die de Technische Commissie Kunstrijden organiseerde voor haar leden.

Met een kleine vertraging werden de clubtesten officieel door voorzitter Frank Renne geopend. Voor Frank een uitstekende gelegenheid om zich voor te stellen aan alle leden en alle aanwezige ouders. De jury (eigen trainerscorps van Olympia) had haar plaats ingenomen en had goed zicht op datgene wat de rijders en rijdsters lieten zien.

Als eerste groep waren de rijders en rijdsters aan de beurt die opgingen voor de A-test. Voor al deze jonge rijders en rijdsters was het de eerste keer dat zij voor een jury hun verplichte oefeningen moesten laten zien. Sommige rijd(st)ers hadden last van zenuwen, anderen hadden daar niet zo'n last van. Gelukkig kon Frank vertellen dat de gehele groep geslaagd was. Sommige rijdsters mochten verder gaan voor de B-test, samen met enkele andere rijdsters die al in het bezit waren van de A-test. De verplichte elementen van de B-test waren iets moeilijker dan de A-test, maar ook deze rijdsters kregen van Frank allemaal een oorkonde uitgereikt. Allen van harte gefeliciteerd met deze testen.

Nadat de C-rijdsters hadden ingereden, werd er verder gegaan met de C-test. Er waren zelfs rijdsters bij die, nadat zij de A-test en de B-test hadden gehaald, meteen op mochten voor de C-test. Helaas slaagden twee rijdsters niet voor de C-test, de overigen werden allemaal gefeliciteerd en kregen opnieuw een oorkonde. Vanaf de D-test kwamen steeds meer rijdsters naar de sporthal die in de voorgaande jaren al clubtesten hebben gehaald, maar nog niet in het bezit waren van de D-, E-, of F-test. Opnieuw werd de test weer een stukje moeilijker. Nu moesten de rijdsters ook sprongen en een pirouette aan de jury laten zien. Ook deze rijdsters voerden alle onderdelen van de test naar behoren uit en wisten de jury te overtuigen van hun kunnen. De rijdsters waren allemaal geslaagd. 

De E-test was weer een graadje moeilijker maar de rijdsters bleken daar geen problemen mee te hebben. Zelfs de F-test werd door de gehele groep rijdsters positief afgesloten en kregen, soms na een stevige handdruk, een oorkonde. 

Frank feliciteerde alle rijdsters nogmaals en concludeerde dat de train(st)ers allemaal goed werk hebben verricht om de rijders en de rijdsters alle verplichte elementen van de verschillende testen aan te leren. Een groot compliment!

Remco Klaassens heeft vele foto's gemaakt. De eerste foto's staan in dit album. Het tweede gedeelte staat in dit album.

Remco, hartelijk dank voor al deze foto's. 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.