Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

NRB-Cup 2008

Na de Europese Kampioenschappen waar Colet aan heeft meegedaan, is het nu weer tijd voor een wedstrijd in Nederland. Op zaterdag 20 september a.s. wordt de NRB-cup 2008 gehouden. De NRB-cup wordt in de sporthal van VRC aan de Schotelmanstraat 25, te Valkenswaard gehouden. De NRB-cup is alleen voor rijdsters en rijders die geen A-status hebben. Voor Olympia zullen Marieke v.d. Biggelaar, Defrie van Malsen en Colet Claessens deelnemen.

Marieke zal in de klasse Pupillen B uitkomen, zowel bij het Vrijrijden als bij de Figuren. Defrie zal bij de Pupillen B bij het Vrijrijden aan de start verschijnen, terwijl zij bij het Figuren in de klasse Aspirant zal starten. Colet zal zowel bij het Vrijrijden als bij het Dansen in de klasse aspriranten starten. Rond half 11 zal voor Marieke de wedstrijd beginnen. Na het inrijden zal Marieke als 8e starten van de 12 rijdsters. Van de diverse Figuren, zullen alle Pupillen Groep 1 aan de jury moeten laten zien. Defrie zal rond 12 uur aan de start verschijnen. Zij zal tijdens de wedstrijd slechts 1 concurrente tegenkomen. De aspiranten zullen ook Groep 1 moeten rijden.

Na de officiële opening (rond 13.30 uur) zal Colet het solodansen aan de jury moeten laten zien. Helaas is Colet alleen in haar klasse, maar daar zal Colet zich niet aan storen. Colet zal laten zien wat zij waard is en zal proberen om nette dansen te laten zien. Een uur later wordt er begonnen met de discipline Vrijrijden. Defrie zal als 5e starten, terwijl Marieke de rij sluit als 17e rijdster. Doordat Marieke zowel het Figuren als het Vrijrijden in dezelfde klasse rijdt, zal zij ook in de Combinatie uitkomen. Defrie rijdt in twee verschillende klasses, dus voor haar is er geen Combinatie.

Nadat Marieke heeft gereden is de Klasse Asprianten aan de beurt. Als 6e rijdster van de 11 rijdsters zal Colet aan de beurt komen. Colet zal, net als Marieke en Defrie haar kür op bijpassende muziek laten zien aan de jury. Diverse verplichte sprongelementen zullen in de kür gereden moeten worden, alsmede één of meerdere pirouetten.

Klik hier voor de deelnemerslijst en tijdschema 

Marieke, Defrie en Colet heel veel succes gewenst voor deze NRB-cup

 

 

                                             

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 16 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

plus.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.