Home
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

De belevenissen van Colet

De titel zegt het al. De belevenissen van Colet, alleen dan door de "ogen en oren" van moeder Tosca. Tosca krijgt dagelijks vele sms'jes en telefoontjes uit Italië met de verhalen van Colet en haar vader Peter, zodat het thuisfront ook op de hoogte is. Om een indruk te geven wat Colet de laatste week heeft meegemaakt t/m de opening van het EK, volgt hier een (klein) verslag van Tosca.


Vorige week was al een happening op zich bij ons thuis. Vrienden, familie, buren, klasgenootjes, leraren, clubgenootjes, trainsters van Olympia die Colet persoonlijk succes wensten, belden of kaarten stuurden. Iedereen leefde mee op een hele fijne manier. In De Laarbeeker en de Mierlose Krant stond een heel erg leuk stuk in, met een zeer mooie foto (in de Laarbeeker). Colet was zeer vereerd over dit alles.
 
Colet en Peter hebben echt moeten passen, meten en vooral WEGEN om alles mee te krijgen. Want 15 kg is niet veel als ook al de rolschaatsen mee moeten en wielen. Maar het is gelukt. Peter had 0,8 kg teveel maar kreeg geen toeslag. Toen we op het vliegveld stonden te wachten kwam als verrassing tante Dyonne om Colet uit te zwaaien, die had een HEEL erg grote snoepzak bij zich, die ongeveer 1 kg woog. Toen moest er weer iets uit de handbagage, want ook die was precies aan zijn gewicht want de snoep moest mee.
 
De vliegreis is goed verlopen. Colet vond het heel spannend, het was de eerste keer dat ze vloog. Maar het was geweldig geweest. Een geweldige ervaring. Ze slapen in een goed familiehotel. En de rijdsters  hebben het erg gezellig onder elkaar. Op zondag (31 augustus) zijn ze de hal wezen verkennen en mocht het vrijrijden getraind worden. Maandag 1 september was Colet eindelijk aan de beurt.  Ze vond dat het goed ging. Ze heeft groep 4 getraind. En was daar tevreden over. Dinsdag 2 september wordt er ook nog getraind ('s morgens om 08.00 uur en rond 16.00 uur nog een keer) en dan de grote dag van woensdag. Spannend is dat.

Ook moet er nog geleerd worden. Colet doet dit zeer plichtsgetrouw want dat zijn de afspraken die op school gemaakt zijn. Verder genieten ze van de omgeving en kijken naar andere rijdsters en rijders.
 
Maandagavond 1 september was de officiële opening. Het was zeer indrukwekkend. Er waren wel 200 rijders/rijdsters die de opening verzorgden en dan nog alle deelnemers en deelneemsters. Het was geweldig zeiden Colet en Peter. Er waren wereldkampioenen die een demonstratie gaven. Het was iets ontzettend groots en moois. Colet kon het bijna niet onder woorden brengen. Het had ontzettend veel indruk op beiden gemaakt, merkte Tosca op na het telefoongesprek met Colet.

Morgen om 07.00 uur zal voor Colet de wedstrijd beginnen. Zodra er nieuws uit Italïë, dan zal dat hier gepubliceerd worden.
 
Dit zijn tot nu toe de ervaringen van Colet gezien en gehoord door de ogen en oren van haar moeder.

Wil je Colet nog succes wensen? Stuur haar dan een sms. Mail de webmaster en vraag het mobiele nummer van Peter, dan kun zelf een bericht versturen. Colet weet al dat Olympia achter haar staat, maar om op deze manier nog meer gelukwensen te ontvangen zal natuurlijk wel super zijn. Deelnemen aan een Europees Kampioenschap is tenslotte niet zomaar iets.

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en één lid online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.