• image
  • image
  • image
Previous Next

Nieuws

Trainingsweekend met Paul Mcilhone

A.s. weekend staat weer in het teken van de jaarlijkse training van de Engelse trainer Paul Mcilhone. Vrijdag, zaterdag en zondag a.s. krijgen zowel de rijdsters als trainsters de nodige informatie op technisch gebied om weer een stapje hoger te komen op de "rolschaatsladder".

Al vele jaren wordt Paul door de TCK van Olympia uitgenodigd voor een trainingsweekend voor wedstrijdrijdsters voordat de officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen beginnen. Voor de ene rijdster zal dit de eerste keer zijn dat zij les krijgt van een buitenlandse trainer, voor andere rijdsters is het gesneden koek. Deze rijdsters kijken dan ook reikhalzend uit naar de trainingen met Paul en de aanwijzingen en tips die Paul weer voor hun heeft. Maar niet alleen de rijdsters zijn gebaat bij deze aanwijzingen, ook de trainsters krijgen tips en trucs. Vaak is er een bevestiging dat de trainsters op het goede pad zijn, af en toe is er een kleine aanpassing nodig om net datgene voor elkaar te krijgen wat iedere keer net niet lukt.

Dit weekend wordt zowel aandacht besteed aan de discipline Figuren als Vrijrijden. De rijdsters krijgen allemaal op hun eigen niveau les, waardoor het een zeer afwisselend programma is geworden. Pirouettes, de Axel, enkele of dubbele Rittberger en alle andere sprongen zullen behandeld worden. Bij het Figuren zullen de "drieën", "tegenwendes", "lussen" en alle andere technieken aan bod komen.

Behalve rijdsters van Olympia zijn er ook rijdsters en trainsters van De Oude Molen (Beek en Donk) en RC Alico (Schijndel) uitgenodigd om dit weekend mee te trainen. "Samen" is het sleutelwoord voor dit weekend.

Zaterdag wordt van 09.00 - 16.00 uur aandacht besteed aan het Vrijrijden en van 16.00 - 18.00 uur aan het Figuren. Op zondag wordt er getraind van 09.00 - 17.00 uur. Hopelijk kunnen de rijdsters na dit weekend zeggen "die pirouette gaat nu een stuk beter" of "die ritberger (dubbel of enkel) lukt mij nu eindelijk" of "het Figuur met die vele wendes en tegenwendes gaat nu een stuk beter". Al met al zal iedereen op haar eigen niveau een stukje beter worden.

Het schema met de juiste trainingstijden is via persoonlijke email aan de rijdsters gestuurd.

Heel veel succes tijdens de trainingen!!

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.