Algemeen

ALGEMEEN

Kleding:
Bij het rolschaatsen wordt aangesloten kleding gedragen, zodat de trainster de bewegingen kan volgen die een rijd(st)er maakt. Een sportbroekje of legging en een t-shirt (geen oversized) is al perfect om mee te starten. Voor de bescherming van de rolschaatsen worden “hoezen” gedragen. Voor de training kan er ook getraind worden in zgn trainingspakjes. Deze lijken op “kürpakjes”, alleen zonder glitters. Voor een wedstrijd vrijrijden worden meestal speciale kürpakjes aangeschaft.  Zowel trainingspakjes als kürpakjes en hoezen kun je (op bestelling) laten maken door Jeanne Janssens. Ook wordt rolschaatskleding tweedehands doorverkocht.
 

Rolschaatsen:

 

Voor het kunstrolschaatsen heb je speciale kunstrolschaatsen nodig. Regelmatig worden er (binnen de vereniging) 2e handse kunstrolschaatsen te koop aangeboden. Voor het aanschaffen van nieuwe rolschaatsen verdiend het aanbeveling om contact op te nemen met Jeanne Janssens



Onderhoud rolschaatsen
Om het onregelmatig afslijten van de stopper te voorkomen, moet de stopper regelmatig gedraaid worden, zodat de stopper aan alle kanten kan afslijten. Tevens verdiend he aanbeveling om de rolschaatsen (minimaal) 1x per jaar schoon te (laten) maken). De wielen en de lagers nemen veel vuil op tijdens de training. Mocht je dit niet zelf kunnen, dan kun je de rolschaatsen schoon laten maken door Toon Verbakel (de Materialenman). De rolschaatsen kun je op woensdag afgeven aan Jeanne Janssens

diverse wielen

Clubuniform:
De clubkleuren van RV Olympia zijn zwart/fel groen. Er is voor RV Olympia speciaal een clubuniform ontworpen in deze kleuren. Een rijdsters dient in het bezit te zijn van een clubuniform als de eerste bondstest gereden wordt of aan een figuurwedsstrijd wordt deelgenomen. De uniformen worden tevens gedragen voor officiële openingen van grote wedstrijden, zoals het Nederlands (Show)Kampioenschap. Iedere vereniging heeft zijn/haar eigen clubkleuren en clubuniform.

Vesten:
Speciaal voor het Nederlands kampioenschap Show- en Formatierijden 2008 hebben enkele leden het initiatief genomen om zwarte vesten aan te schaffen met daarop het logo van Olympia. Ook zijn er supporters die zo'n vest hebben aangeschaft. De kleuren felgroen/zwart komt ook vaak terug in de kleding van de supporters. Vesten zijn op bestelling verkrijgbaar.
 

Het Clubblad:
Het clubblad Olympus komt enkele keren per jaar uit en wordt gemaakt door de redactie. In het clubblad worden nieuwe leden welkom geheten, de verjaardagen van de komende maanden bekend gemaakt, wedstrijdverslaen en het laatste nieuws wordt hierin opgenomen. Er zijn al vele adverteerders die RV Olympia een warm hart toedragen en adverteren in "De Olympus". Mocht u ook willen adverteren in "De Olympus", neem dan gerust contact op met de PR- en Sponsorcommissie.



 

Hoofdsponsor

ZOMERSHOW

Kalender

September 2016
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Sponsor ons gratis!

Sponsor ons gratis

Sponsoren

logosparkleflow.jpg

Foto en video

login

Om bij de ledenpagina, het submenu "ledeninfo" te kunnen bezoeken, dient u in te loggen.