Home

Rolschaatsen met passie en plezier!

Rolschaatsvereniging Olympia is sinds 2004 opgericht in Mierlo. Het is een gezellige vereniging waarbij je leert kunstrolschaatsen. Zowel nationaal als internationaal wordt er getraind. Daarnaast vindt ook elk jaar de schitterende kerstshow plaats, waarbij alle leden met passie en plezier laten zien wat ze kunnen.

 

 

 

 

 

 

Proefles

Wil je een keertje meedoen en zelf ervaren hoe leuk rolschaatsen is, stuur dan een mailtje naar proeflesrolschaatsen@gmail.com dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 

 

 

 

Kerstshow

Kaartjes voor de kerstshow op 17 en 18 december 2022 zijn vanaf 1 november online te bestellen.

Bekijken

 

 

 

Over RV Olympia

Benieuwd wie wij zijn en wat alle mogelijkheden zijn, neem dan gerust even de tijd om ons beter te leren kennen.

Meer informatie

 

 

Laatste nieuws!

Responsive image

 

Coronacup vrijrijden 2020

Wat was het een leuke maar lange dag. Ondanks alle corona maatregelen hebben onze rijdsters toch hun kür kunnen laten zien. En wat straalde ze!

 

Clubkampioenschappen

Om de leden toch de kans te geven te laten zien wat ze het geleerd hebben en wedstrijdervaring op te doen werden er clubkampioenschappen in het vrijrijden en roldansen georganiseerd. In totaal lieten zo’n 30 leden zien wat ze in huis hebben.

...

 

Coronacup Dans 2020

Vandaag en gisteren hebben we meegedaan aan de CoronaCup in Kerkdriel. Gewoon weer even lekker laten zien waarvoor we trainen. Zoals we altijd zeggen meten is weten en van proberen kun je leren, hebben we mooie resultaten behaald… .

Bekijk de hele nieuws pagina