Derde plaats voor 50 Shades bij NK Show

Afgelopen zaterdag is het team van RV Olympia in alle vroegte vertrokken naar Almere om daar deel te nemen aan de Nederlandse kampioenschappen showrijden. Tevreden kunnen rijdsters en trainsters terugkijken op een sportieve en gezellige dag. Olympia nam met 7 verschillende teams deel, en ieder team heft laten zien wat ze waard zijn. Uitstraling, gelijkheid en prachtige kostuum. Kosten noch moeite waren gespaard en er is heel hard voor getraind de afgelopen maanden.

Voor het kwartet 50 Shades of Grey zat er zelfs een podiumplaats in en zijn zij nu in afwachting van een eventuele selectie voor de Europese Kampioenschappen.

De overige uitslagen:
Kleine groep: 5e
Jeugdgroep: 8e
Grote groep: 6e
Jeugdkwartet 1: 6e
Jeugdkwartet 2: 8e
Kwartet MeToo: 6e
Kwartet 50 shades: 3e

 

IMG_4288Hierboven: het hele team na de prijsuitrijkingIMG_4303Jeugdkwartet 2

IMG_4281Jeugdgroep 2, vlak voor de start van de wedstrijd met een verdienstelijke 8e plaats!

IMG_4275

Kaartverkoop gestart!

De kaartverkoop is weer gestart!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Van Doornmalen – dorpsstraat 127 Mierlo
Kado- Schoenen en kledingboetiek De Peperkorrel – Heuvel 95 Geldrop
Boutique4MORE, De Plaetse 165, BrandevoortS

Contante Verkoop door Door Bijnen in Sporthal De Weijer op woensdag 22 November om 15.30 uur en op zondag 3 December om 10.00 uur

Online: klik op ‘Kaartverkoop Kerstshow’ boven in de menubalk.

Mooi artikel op Brandevoortse website ditisonzewijk.nl:

Brandevoortse rijdsters te zien in splinternieuwe rolschaatsshow

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een waar spektakel te worden. Dit jaar zullen de tijden enigszins gewijzigd zijn op zondag: de voorstellingen beginnen om 12.30 uur en 16.00 uur

Klik op het affiche om naar het bestelformulier voor kaarten te gaan.

Kerstshow poster 2017 final 1

 

7 oktober – lever je oude kleding in!

Op zaterdag 7 oktober zal RV Olympia wederom een kledinginzamelingsactie houden. Tussen 11 en 13 uur kan alle oude kleding worden ingeleverd in het pand van Janssens (ingang aan de Nijverheidsweg).

Voor iedere kilo kleding ontvangt Olympia een kleine vergoeding, dus met veel kilo’s kunnen wij weer mooie kostuums maken voor de volgende show.

Dus: de hoogste tijd om de kledingkast uit te ruimen en de kleding in te leveren op zaterdag 7 oktober!

Klik hier voor de film van de Zomershow 2017

 

 

Nederlands Kampioenen gehuldigd

Rolschaatsvereniging Olympia is trots om drie Nederlands kampioenen in haar midden te hebben. Tijdens de eerste trainingsdag van het seizoen werd hier even kort bij stilgestaan en werden zij in het zonnetje gezet!

Mirthe de Goede werd kampioen in het figuurrijden in de klasse Cadet
Yvon Swinkels werd kampioen bij het roldansen in de klasse Junior

En in de hoogste klasse van Nederland, de Senioren, werd Colet Claessens Nederlands Kampioen Figuurrijden.

 

 

Meedoen aan de kerstshow? Word lid voor 1 oktober!

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de jaarlijkse kerstshow weer begonnen. Op zondag 27 augustus trappen alle leden af met een trainingsdag. Bovendien zetten wij op die dag onze Nederlandse kampioenen in het zonnetje!

Ook zal een grote groep pupillen weer beginnen met de voorbereidingen van hun eigen bijdrage aan de show. Lijkt het je wat om ook mee te doen aan de kerstshow en te stralen in een prachtige jurk? Dat kan! Maar… wacht  niet te lang, want na 1 oktober sluiten de inschrijvingen voor de kerstshow. Als je na 1 oktober lid wordt, kun je uiteraard wel weer meedoen aan onze zomershow in juni.

 

Zomershow RV Olympia – 9 juli om 13.30 uur!

Op dit moment zijn de woensdagmiddagen en donderdagmiddagen druk bezet: de dames maken zich klaar voor de zomershow, die dit jaar voor de tweede keer gereden zal worden. Deze show is speciaal voor onze Aspiranten en Pupillen groepen om aan familie en vrienden te laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. De show zal alles bij elkaar ongeveer een uur duren.

Dit jaar speelt het thema zich af in het Verre Oosten, waar een verdrietige sultan de verhalen van zijn vrouw probeert te vertellen, maar zich de details niet altijd meer goed kan herinneren waardoor hij de verhalen een beetje door elkaar gooit.

Waar? Sporthal De Weijer
Kaartjes? Aan de kassa, 4 euro per person
Hoe laat? Van 13.30 tot ongeveer 14.30uur