Kom in Kerstsfeer tijdens de Kerstshow

kersthow2015boven

De maanden worden weken, de weken worden dagen en de dagen worden steeds minder… Nog 2 weken (nu 4 december) en dan moet alles klaar zijn, zowel op de baan als achter de schermen. De komende 2 weken wordt iedere dag getraind en gewerkt, alles moet tot in de puntjes kloppen!!
Er staan nog vele trainingen op het programma, de shownummers worden deze 2 weken bijgeschaafd en de puntjes worden op de bekende “I” gezet. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de laatste kostuums, de lampjes worden bevestigd, de strass-steentjes worden geplakt en de glitters worden stuk voor stuk op de kostuums gemaakt. Maar er is meer… de decorstukken krijgen de laatste verflaag, de laatste hand wordt gelegd aan het laatste decordoek en de laatste latten worden aan de decorstukken getimmerd en geschuurd. En dit alles om op 19 en 20 december a.s. 3 fantastische shows te laten zien aan u, het publiek!!

Kom in kerstsfeer
Tijdens deze wervelende shows wordt door alle leden van Olympia het Kerstverhaal “Scrooge” vertolkt, compleet met de 3 geesten. Alle leden hebben een bijzondere rol in dit bekend Kerstverhaal. Met een beetje fantasie wordt het verhaal nagespeeld, zoals u nog nooit gezien heeft. Kadootjes, klokken, spelende kinderen, een zielig verwaarloosd kindje, dansers uit de Dickens-stijl en nog vele andere thema’s passeren de revue in dit geweldig Kerstverhaal. Maar tijdens de Kerstshow worden ook een 7-tal shownummers opgevoerd, welke ook tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Showrijden te zien zullen zijn. Deze shownummers zijn anders opgebouwd en hebben technisch een zwaarder karakter. In een zeer afwisselend programma passeren 15 shownummers de revue, waarvan 2 shownummer uit verschillende shownummers bestaan.

Spectaculaire opening
De “matrozen” komen met de grote boot vanaf de zee en meren aan in de haven van Mierlo. Een prachtig 3D-decor, prachtige kostuums wordt de show geopend door 19 “matrozen”. De jongste groep van Olympia laat het leven van een pinquin zien. Op vrolijke, herkenbare muziek, dansen de 21 jonge rijdsters een spetterend shownummers. De jongste rijdsters in dit shownummer is nog maar 5 jaar!! Een aantal rijdsters zijn nog maar 2 maanden lid van Olympia en beleven hun debuut om voor een groot publiek te mogen optreden.

Ieder shownummer wordt aangekleed met de mooiste decors en decordoeken, om het shownummer nog beter
uit te beelden. Kosten noch moeite zijn gespaard om van ieder shownummer iets unieks te maken. Tijdens de Grand Finale wordt afgereisd naar het mooie Mexico. Met de vrolijke muziek, de kleurrijke kostuums, maken alle rijdsters er een feestje van wat u nog lang zult herinneren. In het slotgedeelte van de Grand Finale stralen alle rijdsters zowel letterlijk als figuurlijk op de baan. Dit wordt een genot om naar te kijken, en u kunt daarbij aanwezig zijn!!

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden naar alle shownummers? Kom dan op 19 december, 19.30 uur of zondag 20 december om 13.30 of 18.00 uur naar één van de Kerstshow en aanschouw wat de leden van Olympia afgelopen jaar hebben geleerd. In een sfeervolle ambiance, waar Kerst de boventoon voert, zullen alle shownummers met professioneel licht en geluid (van Sound and Light Technology uit Mierlo) opgevoerd worden. Sporthal de Weijer is niet meer herkenbaar als een sporthal, maar als een sprookjesachtige theater.

Toegangskaarten
Klik hier voor het reserveren van uw toegangskaarten. Geef in uw mail aan voor welke show (zaterdag 19 december 19.30 uur, zondag 20 december 13.30 of 18.00 uur) en het aantal personen (kind/volw.).
De entree is in de voorverkoop €7,50 (3 t/m 12 jaar) en € 12,00 (13 jaar en ouder). Indien er nog entreekaarten zijn uit de voorverkoop, zijn deze in de Sporthal aan de kassa te koop op 19 én 20 december, echter de entree bedraagt dan € 9,00 (3 t/m 12 jaar) en € 14,00 (13 jaar en ouder). Reserveer uw entreekaarten dus op tijd. Vol is vol!!

U kunt ook uw entreekaarten kopen bij de Servicebalie van Plus Hans van Aerle in Mierlo.

Telefonisch kunt u ook uw kaarten bestellen via 06-43579096 of 06-16084982.

kerstshow2015onder

Geef een reactie