Succesvolle kerstshow Rolschaatsvereniging Olympia

Afgelopen weekend werd sporthal de Weijer in Mierlo, net als ieder jaar in december, omgetoverd tot een sprookjesachtig kersttheater. Niet zomaar een theater, maar één met kerstbomen, lasers, lichten, stoom, glitter en zelfs een echte kerstman.

De kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia was een groot succes. De vele trainingsuren van het afgelopen jaar waren zeker niet voor niets en het harde werken van alle vrijwilligers is de moeite waard geweest. Voor drie volle zalen presenteerde de rijdsters hun talenten op rolschaatsen en er kan dan ook teruggekeken worden op een zeer succesvolle show.

Zoals altijd was de generale repetitie er één met de nodige strubbelingen en verbeterpunten. Rijdsters te laat op de baan, doeken die bleven steken en zelf een gebroken teen. Maar the show must go on! Toen op zaterdagavond voor de eerste keer het decordoek open ging was hiervan tijdens de hele show niets meer te merken.

Telkens als het doek open ging werden de bezoekers verrast met mooie kostuums en prachtige decors. Zo stond er in het theater een grote taart en toen deze geopend werd kwamen de rijdsters tevoorschijn. In de koekjesfabriek zorgde de bakker ervoor dat de kleine koekjes in het gareel bleven. Een elegante groep zwanen streek neer in het theater van Olympia en ook konden de bezoekers mee swingen op verschillende vrolijke nummers.

Het hoogtepunt van de show was toch wel het kerstnummer waarin alle rijdsters te zien waren, van de jongste leden tot de ervaren senioren. De hele baan was gevuld met rijdsters in kersttenue die allen een cadeautje in hun hand hadden. Op het juiste moment kwamen uit de cadeautjes ballonnen tevoorschijn en hiermee werd het echte kerstgevoel alvast voor de bezoekers gecreëerd. De show werd afgesloten met het spetterende nummer ‘Gold’. Gouden kostuums met veren en heel veel lichtjes. Eén en al goud, want dat is wat alle rijdsters en vrijwilligers waard zijn!

Rolschaatsvereniging Olympia kan trots terugkijken op drie geslaagde avondvullende voorstellingen en ook voor volgend jaar zit alweer een nieuwe show in de planning!

Geef een reactie