Fantastische 2e plaats voor Jeugdkwartet 1

Afgelopen zaterdag vond in een zinderend Topsportcentrum Almere het Nederlandse Kampioenschap Showrijden plaats. Het jeugdkwartet 2 mocht de tweede trede van het ere podium betreden en heeft zich hiermee dus gekwalificeerd. Het nummer bevatte tempo en moeilijke passen en werd door Mirthe de Goede, Anne van Lieshout, Romy van Lierop en Charlotte de Jong ook nog met veel uitstraling gereden, hetgeen door de jury als zodanig werd gewaardeerd. Hoewel niet in alle categorieën prijzen zijn behaald, waren de prestaties er niet minder om en kan Olympia tevreden terugkijken.

0344

Kleine groep: 5e plaats
Jeugdgroep: 5e plaats
Jeugdkwartet 1: 2e plaats
Jeugdkwartet 2: 11e plaats
Kwartet: 5e plaats
Grote Groep: 5e plaats

Al met al keerde Olympia moe maar voldaan terug naar Mierlo door de sneeuwstorm, waar zij pas om half 2 ’s nachts aankwamen door het slechte weer. De rijdsters hadden een gezellige en sportieve dag gehad en kijken samen met de trainsters uit naar het nieuwe seizoen.

Het bestuur en de showcommissie feliciteren uiteraard het jeugdkwartet 1 van harte met de behaalde podium plaats en wil alle betrokken vrijwilligers en supporters heel hartelijk bedanken!

IMG_2034

 

Geef een reactie