Uitslag NK Vrijrijden en NRB Cup in Mierlo 14-15-16 juni 2019

NK Figuren 

Op vrijdag 14 juni vond het NK figuren plaats. Mirthe de Goede van RV Olympia behaalde bij de junioren een eerste plek, waardoor ze zich heeft geselecteerd voor de Europese Kampioenschappen in Duitsland.

 NK vrijrijden

Op zaterdag 15 juni werd het NK vrijrijden gereden. Jill Bollars deed hier voor de eerste keer aan mij en behaalde bij de tots A een zevende plek. Zoë Geerts en Mila van de Pas reden in de klasse mini’s A en behaalden hier respectievelijk een vijfde en een zesde plek. Helaas net niet voldoende voor een plaats om geselecteerd te worden voor het EK.

 NRB Cup

Zondag 16 juni werd in de B-klasse de NRB cup gereden. Bij de espoirs B vrijrijden behaalde Anne van Lieshout een mooie tweede plaats en ook Suus Muller werd tweede bij de mini’s B vrijrijden en derde bij mini B solodans. Ook andere leden hadden hun uiterste best gedaan: Bij de tots B solodans werd Laura Verbeek zevende. Bij de mini’s B vrijrijden werd Fleur van de Ven 13e, Fabienne van Hout 16e, Kim Bollars 18 e en Nikki van Duijnhoven 19e. In de klasse espoirs B solodans werd Sterre van Wuijtswinkel 12 e, Annelinde Groot Nibbelink 14 e, Fleur van de Ven 16 e, Kim Bollars 17e, Mayra van Drueten 18e en Bindy Bemmelmans 20e.

DSC_0041

Geef een reactie