Nieuws

 

 

...

 

NK Show 2022

Na een aantal keer verzetten door Corona konden we dan eindelijk op 9 April het Nederlands Kampioenschap showrijden rijden. Na een goede training gingen we vol goede moed de wedstrijd in. Al liep niet alles zoals het zou moeten gaan toch wisten we nog 1 podium plek binnen te harken en wel met onze super lieve Speedy’s. Het was een genot om naar te kijken en ze reden het dan ook fantastisch! Uiteraard enorm trots op elke rijdster en vooral de goede sfeer die er onderling is. We hebben enorm genoten van alles en iedereen dus op naar 2023!

 

 

...

 

Coronacup vrijrijden 2020

Wat was het een leuke maar lange dag. Ondanks alle corona maatregelen hebben onze rijdsters toch hun kür kunnen laten zien. En wat straalde ze!

...

 

Clubkampioenschappen

Om de leden toch de kans te geven te laten zien wat ze het geleerd hebben en wedstrijdervaring op te doen werden er clubkampioenschappen in het vrijrijden en roldansen georganiseerd. In totaal lieten zo’n 30 leden zien wat ze in huis hebben.

...

 

Coronacup Dans 2020

Vandaag en gisteren hebben we meegedaan aan de CoronaCup in Kerkdriel. Gewoon weer even lekker laten zien waarvoor we trainen. Zoals we altijd zeggen meten is weten en van proberen kun je leren, hebben we mooie resultaten behaald… .

 

 

...

 

Trainingsdag 23 augustus 2020!

Wauw, wat een leuke dag hebben we samen gehad! Gewerkt voor het Nederlands Kampioenschap en de Kerstshow. Cleo, dansdocente, heeft ons leerzame lessen gegeven over het “bewegen” van je lichaam. We hebben enorm genoten van alles en iedereen!

...

 

Vakantie weer voorbij.

Vandaag mochten we eindelijk weer starten na een lange zomervakantie. We hadden er allemaal weer zin in al viel het voor de “oudere” niet altijd mee.. the Spirit is goed en de sfeer is fantastisch. Trots op team 2020/2021….

...

 

NK Show 2020

Na weken hard trainen was het weer een leuke en spannende dag. De Nederlandse Kampioenschappen showrijden. Een dag om te genieten van het mooie rolschaatsen en te genieten van elkaar als vereniging. We hebben genoten van elke groep die gereden heeft.

 

 

...

 

Nk Dans

Tots: Suus J. 7e, Jill 9e,
Sam 12e
Mini: Zoë 4e (Hettange),Mila 6e
Espoir: Sophie 7e,
Fabienne 12e
Junioren: Mirthe 🥉(Hettange),
Anne 7e
Senioren: Yvon 🥈(EK)

...

 

NRB 2019

Dansen Tots:
Laura 7e plaats
Dansen Mini:
Suus 🥉
Dansen Aspiranten:
Sterre 12
Annelinde 14
Fleur 16
Kim 17
Mayra 18
Bindy 20
Vrijrijden Mini:
Suus 🥈
Nikki 19
Fleur
Kim 18
Fabienne 16
Vrijrijden Aspiranten:
Anne 🥈

...

 

NK Vrijrijden en figuren

De dag begon voor 3 meiden van Olympia al vrij vroeg. Jill mocht als eerste haar kür laten zien. Ze had er erg veel zin in. Ze behaalde in de klasse Tots een 7e plaats.
Zoë en Mila waren aan de beurt in de klasse mini. Met opgeheven hoofd zijn Zoë en Mila 5e en 6e geworden. Mirthe reed erg nette figuren en werd daardoor eerst en mag deelnemen aan het EK in Harsefeld.