Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa04/rvolympia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2295

Lid worden?

Ben je geïnteresseerd in rolschaatsen als sport? En wil je het wel eens proberen? Dat kan bij RV Olympia. Kom op woensdagmiddag om 15.15 uur naar Sporthal de Weijer. Het zou fijn zijn als je van te voren telefonisch contact opneemt met Jeanne Janssens op 06-2049 5674, geef dan je schoenmaat even door. Er wordt dan gekeken of er rolschaatsen op voorraad zijn, zodat je 2 proeflessen mee kunt rolschaatsen.

De contributie

Er kan bij Rolschaatsvereniging in de volgende disciplines gereden worden: vrijrijden, figuurrijden, showrijden, paarrijden en roldansen.

De basiscontributie bedraagt € 16,00 per maand. Per discipline komt er per maand nog een bijdrage bij:Vrijrijden: €2,25, Figuren: € 2,25, Showrijden: € 2,25, Dansen: € 2,25
(laatste update: 18 april 2016)

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,00

Word je lid in de loop van de maand, dan wordt er € 4,00 per les gerekend. De contributie wordt geïnd via automatische incasso.

Rekeningnummer:

Het rekeningnummer van RV Olympia is: NL04 RABO 0128 8139 46, tnv rv olympia in Mierlo

Beëindiging lidmaatschap

De opzegtermijn is 1 maand voor alle leden. Het beëindigen van het lidmaatschap dient schriftelijk doorgegeven te worden aan Ghislaine de Jong (penningmeester RV Olympia). Na de schriftelijke ontvangst van de beëindiging ontvangt u van de penningmeester een berichtje tot wanneer er nog contributie verschuldigd is.

NRB licentiegeld -Bondscontributie

RV Olympia is lid van de Nederlandse Rolschaats Bond en daarom verplicht voor wedstrijdleden van de vereniging licentiegeld en bondscontributie te betalen. Zonder deze betaling is deelneming aan wedstrijden niet mogelijk. De desbetreffende bedragen worden per jaar door de Nederlandse Rolschaatsbond vastgelegd. Deze bedragen worden in door de penningmeester van Olympia in januari automatisch geïncasseerd. Begin van het jaar wordt dit door de penningmeester aan een wedstrijdlid doorgegeven. Voor leden die een deel van het jaar lid zijn van de Nederlandse Rolschaatsbond is geen restitutie mogelijk. Voor de juiste bedragen, neem contact op met de penningmeester.

Vrienden van Olympia:

Voor slechts € 2,50 per maand kunt u “Vriend van Olympia” worden. Voor deze “vriendschap” geeft RV Olympia u 1 toegangskaart voor één van onze Kerstshows cadeau. Heeft u interesse om “Vriend van Olympia” te worden, neem dan contact op met Silvia de Goede of Ghislaine de Jong