Succesvolle start van het seizoen!

In het weekend van 13 en 14 april 2024 hebben onze NRB rijdsters de spits afgebeten van het nieuwe seizoen. Sinds dit jaar wordt er tijdens de NRB Cup onderscheid gemaakt tussen Basic & Intermediate, deze nieuwe indeling maakte het natuurlijk extra spannend. Iedereen heeft enorm hard getraind om een mooie wedstrijd neer te zetten en wilde zichzelf natuurlijk van zijn beste kant laten zien.

Het was voor de rijdsters van RV Olympia een zeer succesvol weekend met maar liefst 5 eerste plaatsen, 2 tweede plaatsen en 4 derde plaatsen.

Op zaterdag werd het spits afgebeten door onze vrijrijders. Hier behaalde Zoë Geert een eerste plaats in de klasse Cadet Intermediate.

Een eerste plaats voor Zoë en een vierde plaats voor Noa in de klasse Cadet Intermediate

In de klasse Mini Intermediate was er een tweede plaats voor Vayenne Mollemans, een derde plaats voor Bella Zegers. Super trots stonden ze beide op het podium te stralen. Daarnaast behaalde Quirine de Ruijter een vierde plaats en Waris Heijthuisen een 5de plaats.

In de klasse Espoir Intermediate was er een derde plaats voor Willemijn Vogels. In de klasse Cadet Basic haalde Suus Joosten een derde plaats! Noa Koevoets eindigde op de vierde plaats in de klasse Cadet Intermediate.

Op zaterdag reed Tess Vullings haar eerste wedstrijd, ze behaalde bij het roldansen in de Espoir Basic een 8ste plaats!

Willemijn, Quirine, Tess, Bella, Waris en Vayenne

Op zondag was het tijd voor het roldansen. Bij het roldansen werden een eerste plaats behaald door Vayenne Mollemans (Mini Intermediate), Sofie Voorthuis (Espoir Intermediate), Fenna Smits (Cadet Intermediate) en Fleur van de Ven (Junior Intermediate)!

Bij de Mini Intermediate was er naast de eerste plaats van Vayanne een 8ste plaats voor Bella Zegers, een 11de plaats voor Waris Heijthuisen en een 14de plaats voor Quirine de Ruijter. Feline Koevoets die na de verplichte dans op een mooie 11de plaats stond, blesseerde zichzelf en kon de wedstrijd niet uitrijden. We hopen dat het snel weer beter met haar gaat.

Bij de Espoir Intermediate werd zelfs het hele podium gevuld door RV Olympia. Naast de eerste plaats van Sofie was er een tweede plaats voor Emiley Cai en een derde plaats voor Isis Cremers.

Een volledig Olympia podium: Sofie (1), Emiley (2) en Isis (3)

In de categorie Cadet Intermediate was er een eerste plaats voor Fenna Smits.

Bij de Junior Intermediate was er naast de eerste plaats van Fleur ook een mooie derde plaats voor Fabiënne van Hout.

Al onze leden hebben super mooi gereden en we hebben genoten van de wedstrijd. We zijn natuurlijk super trots op alle deelnemers, op naar de volgende wedstrijd in Valkenswaard.